Bergslagsresan 11

Bergslagsresan 11

Slutpris

2 150 000 kr


Sävja— Uppsala

Bergslagsresan 11


Slutpris
2 150 000 kr

Sävja— Uppsala

Genomgångslägenhet med radhuskänsla i naturnära miljö!

Välkommen till denna trevliga genomgångslägenhet med stor balkong med lummig utsikt och två badrum!

På Bergslagsresan 11 finner ni denna trevliga fyrarumslägenhet om 97 kvm där entré sker i en nedre hall med egen trappa till byggnadens övre våningsplan där resterande rum är belägna. Här möts ni av en hall med plats för avhänging och gott om förvaring i en rymlig klädkammare. Intill hallen finner ni det ljusa och moderna köket med matplats för fyra personer samt det väl tilltagna vardagsrummet med parkettgolv och utrymme för en större soffgrupp. Från vardagsrummet sker utgång till den stora balkongen med utsikt över den lummiga gården. Här får ni med enkelhet plats med både sittgrupp och mindre planteringslådor. Vidare erbjuder lägenheten tre sovrum varav två med utrymme för dubbelsäng där det tredje sovrummet kan omvandlas till kontor vid behov. I lägenheten finns även två badrum varav ett med dusch och det andra med badkar samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Här bor ni i en bostadsrättsförening med stabil ekonomi där uppvärmning, varm- och kallvatten, bostadsrättstillägg och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Utöver detta ingår även ett förråd om 5 kvm i bostadsrätten. Bostadsrättsföreningen erbjuder även sina medlemmar att hyra garage samt parkeringsplatser med eller utan motorvärmare. För närvarande finns både lediga garage och parkeringsplatser med motorvärmare att hyra.

Bergslagsresan finner ni i naturnära Sävja, belägen inte långt ifrån Carl von Linnés sommarställe. Det är just från en av Linnés många resor som Bergslagsresan har fått sitt lite ovanligare namn. Omfamnad av äldre blandskog präglas området framför allt av sin närhet till naturen med gott om gröna ytor mellan bostadshusen och närhet till både kolonilotter och utegym. Vidare erbjuder Sävja även god service i form av matbutiker, apotek, café och ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9. Från området går täta bussturer till bland annat centrala Uppsala och den som pendlar med bil tar sig till Uppsala på under 15 minuter.

Välkommen hem!


Boarea
97 kvm
Avgift
4 701 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Bergslagsresan såldes av oss 2017-10-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bergslagsresan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.