Börjegatan 54D

Börjegatan 54D

Slutpris

2 740 000 kr


Luthagen— Uppsala

Börjegatan 54D


Slutpris
2 740 000 kr

Luthagen— Uppsala

Välplanerad 3:a med högt balkongläge mot innergård!

Varmt välkomna till denna välplanerade och charmiga trerummare i omtyckta Luthagen. Lägenheten erbjuder bland annat ett renoverat kök med köksö bredvid den stora matplatsen som även kan göras om till vardagsrum!

Boarean om 74,1 m² är disponerad på ett väldigt trevligt sätt. I hallen finns gott om förvaring i garderober som sträcker sig hela vägen från hall till vardagsrum. Köket är renoverat och utrustat med allting som behövs för en smidig vardag. Köksön erbjuder både förberedningsyta och förvaringsmöjligheter. Matplatsen är väl tilltagen och kan möbleras med en generös matgrupp med plats för det stora sällskapet. För den som önskar finns även möjlighet att använda matplatsen som vardagsrum för att frigöra ytterligare ett sovrum. Vardagsrummet är rymligt och har originalparketten bevarad. Här finns ett burspråk som ger ett fint ljusinflöde samt utgång till en solig balkong som vetter mot den grönskande innergården. Slutligen erbjuds ett helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stamrenovering.

Brf Vreten nr 1 är en mycket välmående förening med låg belåning. Den är också framsynt och aktiv och har bland annat installerat laddstolpar för elbilar och solpaneler för egen elproduktion. Besök gärna föreningens hemsida:
https://vreten1.weebly.com/

Den här delen av Luthagen ligger många Uppsalabor varmt om hjärtat; nära city och med närhet till naturen. Alldeles i närheten ligger torget Mimmi Ekholms plats, med välsorterad Ica-butik, bageri/café, apotek, vårdcentral, frisör och gym. I friluftsområdet Stabbyskogen finns strövstigar, grillplatser och elljusspår. En snöig vinter tar du skidorna på axeln och travar dit till fots.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Boarea
74.1 kvm
Avgift
3 940 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Börjegatan såldes av oss 2024-03-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Börjegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.