Botvidsgatan 6 B

Botvidsgatan 6 B

Slutpris

1 925 000 kr


Höganäs— Uppsala

Botvidsgatan 6 B


Slutpris
1 925 000 kr

Höganäs— Uppsala

Fin 1,5:a i vackert 30-talshus

Denna fina 1,5:a, med funktion som en 2:a, erbjuder välbevarade trägolv och en generös takhöjd om ca 2,70 m. Här bor du i vackert 30-talshus och från bostaden har du endast en kortare promenad till både Resecentrum och stadskärnan.

Hallen känns mycket inbjudande och har ett fint ljusinsläpp tack vare fönstren i vardagsrummet och sovrummet. Här kan du möblera med en hallmöbel och det finns gott om förvaring i den djupa garderoben. Redan här ligger ett vackert trägolv som sedan sträcker sig vidare in i övriga rum och väggarna är målade i vitt vilket gör det enkelt för dig att sätta en egen ton på ditt hem. Köket nås via sovrummet och är renoverat med grå skåpluckor och detaljer som för tankarna till byggåret. Vidare finner ni vardagsrummet som rymmer både en matsalsgrupp och en bekväm soffa för långa filmkvällar.

Brf Domar nr 2 är en stabil förening med en belåningsgrad på endast 2077 kr/m² (-22) och flera större renoveringar utförda, däribland stamrenovering. Till föreningens gemensamma utrymmen hör en bokningsbar tvättstuga med intilliggande tork- och mangelrum, hobbyrum samt cykel- och barnvagnsförråd. Innergården är härligt grönskande och sommartid erbjuds trivsam grillmöjlighet och gott om utemöbler. Bostadsrättsinnehavaren disponerar också tre förråd, två större och ett mindre matkällarutrymme. I föreningen finns två grupper, en skötselgrupp och en trapphusgrupp. Vid deltagande i någon av grupperna ges en reducering på månadsavgiften med 700 kr/månad.

Här bor du lugnt men ändå med ett centralt läge i populära Höganäs utan någon större trafikerad väg utanför. Närhet till Resecentrum ger ett utmärkt pendlarläge. All service inom bekvämt gång- och cykelavstånd och centrum nås på några minuter.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
43 kvm
Avgift
2 877 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Botvidsgatan såldes av oss 2024-04-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Botvidsgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.