Byggmästargatan 5 A

Byggmästargatan 5 A


Salabacke— Uppsala

Byggmästargatan 5 ASalabacke— Uppsala

Välplanerad 2:a med balkong

Välkommen till omtyckta Salabacke och denna välplanerade 2:a om 53 kvadratmeter med balkong. Bostaden ligger i ett utmärkt pendlarläge med närhet till både Tycho hedens väg och E4:ans påfart samtidigt som du kan cykla längsmed Hjalmar Brantingsgatans till tågcentralen på cirka 8-10 minuter. Som granne med Lejon Bageri är nybakat bröd och morgonkaffet alltid nära till hands!

Lägenhetens kvadratmetrar erbjuder genomgående fina ytskikt i sobra färgval och här kan du lätt sätta sin egen ton i val av inredning. Det renoverade köket är inrett med moderna luckor i beige som kombineras väl med vitt fasat kakel och en bänkskiva i grå nyans . Det trivsamma vardagsrummet kan möbleras med både soffa och matbord och härifrån nås även balkongen som blir ett extra rum under fina sommardagar. Sovrummet ger ett behagligt lugn med sin rofyllda färg och sitt fina ljusinsläpp och har bra förvaring i garderober. Badrummet är utrustat med bland annat vikbara duschväggar och en tvättmaskin. Vidare finner du förvaringsmöjligheter i ett vindsförråd och ett matkällarförråd.

Brf Hasseln är en stabil föreningen där flertalet större renoveringar genomförts under åren och där belåningsgraden ligger så lågt som 1725 kr/kvm (-22). I den låga avgiften om endast 2633 kr/mån ingår uppvärmning, kall- och varmvatten samt grundutbudet för kabel-TV via Tele2.

Lägenheten är belägen i ett attraktivt läge i hjärtat av Salabacke med närhet till det mesta; restaurang Ragusa, Lejon Bageri, förskolor och skolor. Brantingstorg med livsmedelsaffär, apotek, bageri, frisör, pizzeria m.m. Intill huset finns en fin park med plats för avkoppling samt lekplats för de minsta. I närheten finns Årsta Centrum med mataffär och vårdcentral och Gränby Centrum med allt tänkbart utbud. Ett stenkast bort finns också busshållplats som tar er till city på några minuter. Pendlar du finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
53 kvm
Avgift
2 633 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Byggmästargatan såldes av oss 2023-11-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Byggmästargatan.

Boka värdering
Adam Lindh
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad