Byggmästargatan 1 A

Byggmästargatan 1 A

Slutpris

1 550 000 kr


Salabacke— Uppsala

Byggmästargatan 1 A


Slutpris
1 550 000 kr

Salabacke— Uppsala

Välplanerad 1:a med balkong i perfekt sydvästligt läge.

Varmt välkommen till Byggmästargatan 1 och denna välplanerade 1:a fördelat på separat kök, vardagsrum med plats för fullstor säng samt mysig balkong i perfekt sydvästligt läge. Här bor du mitt i populära Salabacke och i en förening med stabil ekonomi som genomfört flera stora renoveringar.

När du kliver in i bostaden möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsutrymmen i form av garderober och klädkammare, klädkammaren kan inredas som förråd eller en walk in closet. Från hallen finner du det stilrena separata köket med stora fönsterpartier som skänker ett vackert ljusinsläpp till köket. I köket finner du gott om förvaring i form av överskåp och underskåp med släta köksluckor som är ljusmålade, mörk bänkskiva samt mörkt klinker ovan. Här finns det även plats för en matgrupp för 2-4 personer, perfekt för att kunna laga mat samtidigt som du umgås med vänner och familj. Vardagsrummet med burspråk och stora fönsterpartier fungerar som både vardagsrum och sovrum, här får du plats med både en bekväm soffgrupp samt fullstor säng. Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i sydvästligt läge, perfekt för att avnjuta kvällssolen på sommaren. Lägenhetens badrum är helkaklat och inrett med bekvämligheter såsom golvvärme och handukstork.

Brf Apeln är en förening med stabil ekonomi som genomfört flera stora renoveringar såsom stamrenovering och fönsterbyte. Föreningen har även gott om parkeringsmöjligheter i form av garageplatser och utomhusparkering, i dagsläget är det kort kö!

Här bor du i attraktivt läge i hjärtat av Salabacke och med närhet till Gränby Centrum, kommunikationer, förskolor, skolor, livsmedelaffär, apotek, bageri, frisör och restauranger. Med kort promenadavstånd finns busshållplats som tar dig till city på några minuter. Det finns även bra med cykelvägar in till city. För pendlaren finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för vidare information.


Boarea
38.2 kvm
Avgift
2 656 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-30

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Byggmästargatan såldes av oss 2023-11-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Byggmästargatan.

Boka värdering

Edvin Nicholls

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.