Citrinvägen 1

Citrinvägen 1

Slutpris

1 650 000 kr


Herrhagen— Uppsala

Citrinvägen 1


Slutpris
1 650 000 kr

Herrhagen— Uppsala

Högst upp med stor balkong i sydvästläge

Välkommen till denna moderna 2:a som är belägen högst upp i huset på våning 4, som bekvämt nås via hiss. Bostaden har genomgående hög standard med stora fönsterpartier, vita ytskikt, parkettgolv och vackra detaljer som fönsterbänkar av granit. Bostaden har sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och allrum där vänner kan samlas till vardag och fest. Från allrummet når ni den stora balkongen som vetter mot grön innergård och är belägen i sydvästligt läge där chansen till sol finns från förmiddag till solnedgång. Klädförvaring finns i garderober i sovrum och ytterligare förvaring finner ni i walk-in-closet.

Bostadens yta fördelar sig på entré, större allrum/matrum med vidare ingång till arbetskök. Köket är i modernt utförande med vita släta luckor och utrustat med diskmaskin, spis, köksfläkt och kyl/frys. Vidare nås sovrummet från både hall och kök som har bra utrymme för dubbelsäng. Det helkaklade badrummet är rymligt och utrustat med vikbara duschväggar, vägghängd wc, handfat, spegelskåp, torktumlare och tvättmaskin med praktisk arbetsbänk ovan.

Här bor du ett stenkast ifrån vårdcentral och busshållplats där kommunikationerna är goda och stadstrafikens bussar tar er snabbt in till centrala Uppsala. På gång- och cykelavstånd når ni även Stenhagens Centrum som erbjuder det mesta i serviceväg. Här finner ni bland annat två välsorterade matbutiker, systembolag, ATG, apotek, gym och bensinstation. I Stenhagens centrum finns även ett antal butiker för shopping, ett flertal snabbmatsrestauranger samt förskola. I Stenhagen finner ni även två skolor för åk. F-6 respektive åk. 7-9. Med riksväg 55 tar du bilen till Enköping och vidare västerut, eller in till centrala Uppsala. Nära Stenhagen ligger även Stabby rekreationsområde med elljusspår, fina promenadstråk och Uppsalas mest centrala skidspår på åkrarna


Boarea
55 kvm
Avgift
2 813 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-12-05

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Citrinvägen såldes av oss 2018-12-05.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.