Dimgatan 1 / Gränby / Uppsala

Välplanerad trerumslägenhet i stabil bostadsrättsförening

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
75,5 kvm
Avgift
3 793 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dimgatan såldes av oss 2019-04-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Dimgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gränby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en välplanerad lägenhet om tre rum och kök. Här bor du med ett lugnt läge i fridfulla kvarter i ett av Gränbys trevligaste lägen!

En halv trappa upp hittar du denna trevliga bostad med stor potential. Här finns rymliga och lättmöblerade rum och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och flera inbyggda garderober. Dessutom finns möjlighet att disponera över externt förråd.

Gränbygårdarna är en välskött och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtiden. Här ingår det mesta i månadsavgiften och som medlem ges du möjlighet att utnyttja bland annat samlingslokal och tvättstuga. Dessutom finns bilfria och välskötta innergårdar som erbjuder stora grönytor för såväl stora som små. Här kan barnen leka fritt på flertalet lekplatser och flera gemensamma grillplatser finns att nyttja för föreningens medlemmar.

På Dimgatan bor du ett stenkast från Gränbyparken med flera lekplatser, basebollplan samt 4H-gård! Gränbystaden erbjuder all tänkbar service, butiker och restauranger och till Uppsalas stadskärna tar du dig snabbt via bra gång-och cykelvägar alternativt med buss som stannar i närheten. Smidig påfart till E4:an ger goda pendlingsmöjligheter.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration