Djäknegatan 68 / Kapellgärdet / Uppsala

Rymlig 2:a med härlig utsikt över Uppsala!

Slutpris
1 730 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
4 158 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-02-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Djäknegatan såldes av oss 2020-02-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Djäknegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kapellgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina tvåa med utsikt över Uppsala centrum och domkyrkan!

Lägenheten har en ljus och välkomnande hall och med en öppen planlösningen ges möjlighet till trevligt umgänge. Det fina barbordet avskiljer köket från vardagsrummet på ett naturligt sätt och kan användas som matbord såväl som avlastningsyta. Från det ljusa trivsamma köket med bl. a. ett praktiskt skafferi når man den rymliga balkongen i västerläge. Då lägenheten ligger högst upp blir balkongen en egen oas med plats för både möbler och kanske en och en annan växt. Vardagsrummet är rymligt och har god plats för bekväm möblering. Rymligt sovrum med platsbyggda garderober som ger goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är inrett med klinkergolv och helkaklade väggar i jordnära toner med matchande vägghängd kommod samt spegel. Det mindre rummet kan användas för antingen tvättutrymme eller som i dagsläget, en praktisk klädkammare.

Brf Djäknen är en av Uppsalas största föreningar, innehållande 200 lägenheter fördelat på 17 hus i ett trivsamt område nära resecentrum och citykärnan. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av innergårdarna med lekplatser och möbelgrupper, tvättstugor/torkrum, cykelhus samt barnvagnsförråd. Bekvämt boende med hiss från markplan.

Kapellgärdet är ett lugnt och grönt område nära city. Här bor ni naturnära men ändå centralt med gångavstånd till city och gallerian Kvarnen där ni bland annat finner livsmedelsbutik, restauranger, systembolag och apotek.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kapellgärdet

Kapellgärdet är ett omtyckt område som vuxit fram under de senaste 10-20 åren. Många som bor i området uppskattar det centrala läget med gång-/och cykelavstånd till stadskärnan samt Resecentrum.

Kommunikation

Här bor ni med närhet till goda bussförbindelser, busshållplats finns inom ett par minuters promenad utmed Vattholmavägen och har man tillgång till bil så kommer man snabbt ut på E4.an vilket ger goda pendlingsmöjligheter. Det är även gång-/och cykelavstånd till Uppsalas stadskärna med all service som Centrum har att erbjuda.

Fritid och friluftsliv

Lummiga Kapellgärdsparken och nyanlagda Portalparken med lekplats finns i närområdet. I Röbo och Gamla Uppsala finns flera populära löpspår, utomhusgym och promenadstråk kring t ex Kungshögarna i historisk miljö. Många åker långväga för att spela på de två frisbeegolfbanorna som ligger i Röbo.

Service

För den sportintresserade erbjuds träningsmöjligheter på flera närliggande gym, den större bad-/och idrottsanläggningen Fyrishov ligger på ca 15 min. promenadväg från bostadsområdet. Många som bor i området använder t ex närlivsbutiken för mindre inköp och för ett större utbud ligger Kvarnengallerian i närheten där bl a matbutik, apotek, café, restauranger, Systembolaget, postombud, frisör och tobakshandel går att finna. UKK och Vaksala torg med torghandel finns intill Kvarnengallerian.

Skola och barnomsorg

Flera förskolor finns i området och de har både privat samt kommunal regi. Närmsta grundskolor är Kvarngärdesskolan (F-9), Uppsala Montessoriskola (F-3) och Uppsala Musikklasser (3-9) samt Sverkerskolan (F-8).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.