Ferlinsgatan 81

Ferlinsgatan 81

Slutpris

1 550 000 kr


Uppsala

Ferlinsgatan 81


Slutpris
1 550 000 kr

Uppsala

2:a med inglasad balkong och uteplats!

Välkommen till denna fantastiska 2:a belägen i markplan i det populära området Löten! Här erbjuds en bostad som har allt du kan önska dig - stamrenoverat badrum, renoverat kök och en inglasad balkong som leder vidare till uteplatsen!

När ni kliver in genom dörren möts ni av en välkomnande och generös hall som ger en direkt känsla av hemtrevnad. Här finns gott om plats för ytterkläder och övrig förvaring tack vare den generösa klädkammaren. Det moderna köket från Vedum renoverades 2015 och lämpar sig perfekt för dig som trivs i köket då det erbjuder gott om utrymme för att i iordningställa trevliga middagar. Här ryms en större matgrupp invid fönstret som vetter mot den inglasade balkongen. Från köket nås den inglasade balkongen som sedan leder vidare till uteplatsen, vilket ger er möjlighet att njuta av utomhuslivet och frisk luft året runt. Vardagsrummet är ljust och välkomnande med stora fönster som vetter mot föreningens innergård. Det är en perfekt plats att koppla av och umgås med familj och vänner eller bara njuta av lugnet. Badrummet renoverades även det 2015. Det är helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare.

Utöver klädkammaren finns även ett externt förråd för ytterligare förvaring.

I Löten bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen. Ett stenkast från bostaden finner du von Bahrska häcken med trevliga promenadstråk och på gång-och cykelavstånd nås Rödbospåret där du kan träna på löpsteget. Vid Heidenstams Torg finner du ett gott serviceutbud i form av matbutik, postombud, gym och kyrka. Här finns även förskola samt skola för åk. F-9. Med UL:s stadslinjetrafik du dig smidigt till bland annat Vaksala Torg och Stora Torget. För den som pendlar med bil finns E4:ans påfart inom bra avstånd.

Välkommen att boka din visning!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 952 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-07-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ferlinsgatan såldes av oss 2023-07-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ferlinsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.