Fjärdhundragatan 36

Fjärdhundragatan 36

Slutpris

1 640 000 kr


Tuna Backar— Uppsala

Fjärdhundragatan 36


Slutpris
1 640 000 kr

Tuna Backar— Uppsala

En bostad med härlig vindsvånings känsla!

Välkommen till en stor rymlig 2:a med vindsvånings känsla. Bostaden genomsyras av ett stort ljusinflöde från tre olika väderstreck som i kombination av hög takhöjd och charmiga snedtak ger lägenheten en helt egen karaktär. Bostaden är mycket välplanerad och belägen högst upp i huset på våning 3 av 3, vilket skapar ett insynsskyddat och privat läge. Denna bostad är en dold pärla som du har möjlighet att förädla till ditt personliga hem.
Här får du en bostad som präglas av en härlig luftig känsla samt mycket ljus och rymd tack vare att bostaden har fönster åt tre olika väderstreck. Vidare erbjuder bostaden stora trevliga umgängesytor och en välplanerad planlösning samt väldisponerade rum. Bostaden fördelar sig på ett rymligt kök, stort ljust vardagsrum, stamrenoverat badrum som är förberett för tvättmaskin och ett vältilltaget sovrum. Intill hallen når du även en rymlig klädkammare.

Välskött förening med låg belåningsgrad och välordnad ekonomi som har genomfört de stora renoveringarna. I föreningen finns även bastu samt övernattningsrum.

I Tunabackar på Fjärdhundragatan 36 bor ni i ett populärt och lugnt område med mycket grönområden. I närheten ligger vårdcentral med apotek och Torbjörns torg med bland annat ICA-butik, konditori och blomsteraffär samt Tuna kök & bar, Ayakos sushi mm. I området finns även flera skolor och förskolor, exempelvis Domarringens skola (åk 1-5), Tunabergsskolan (åk 6-9) och Svartbäckens förskola mfl. Inom gångavstånd finner ni flera restauranger, lekplatser samt Fyrisfjädern och Fyrishovs sport- och simanläggning med äventyrsbad, gym, restaurang, bowlinghall, multihallar mm. För friluftsliv finns Röbo-området med fina strövområden och motionsspår samt Gamla Uppsala högar. Intill bostaden finns busshållplatser och på ca 6-7 minuter är du på Stora Torget i Uppsala. Gång- och cykelavstånd till Resecentrum samt Uppsalas stadskärna.

Välkommen hem!


Boarea
64 kvm
Avgift
3 495 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-02-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.