Flogstavägen 5 B / Flogsta / Uppsala

Renoverat boende med inglasad balkong i populära Ekeby Hus!

Slutpris
2 010 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
5 128 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-11-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Flogstavägen såldes av oss 2018-11-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Flogstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Flogsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna trevliga och renoverade lägenhet i populära seniorboendet Ekeby Hus för 55+!

Bostaden återfinns på tredje våningen och är ursprungligen en tvårumslägenhet som gjorts om till 3 rok. Lägenheten erbjuder en hall med god översikt över resterande rum, ett totalrenoverat och modernt kök med matplats samt ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Vidare finns två sovrum, som för den som önskar kan öppnas upp till ett stort sovrum, samt ett badrum med badkar, dusch och tvättmaskin.

I månadsavgiften om 5 128 kr ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), vindsförråd samt tilläggsförsäkring för bostadsrätt. På det tillkommer en obligatorisk serviceavgift som utöver alla gemensamhetsutrymmen även innefattar hemstädning varannan vecka och fönsterputsning två gånger per år. Serviceavgiften ligger på 2 550 kr/månad. I Ekeby Hus populära kök och restaurang serveras middag måndag-lördag mot matkuponger. Det är obligatoriskt att köpa 189 st (3 kvartal) matkuponger för 7 560 kr/år dvs. 40:-/måltid. Det går att köpa flera kuponger under året för den som önskar.

Föreningen har flertalet parkeringsplatser till förfogande åt föreningens medlemmar i garage och utomhus. För besökande gäster finns det flera p-platser utanför huvudentrén.

Ekeby Hus är en förening helt anpassad efter och för medlemmarnas egna önskemål i fråga om service, trygghet, integritet och komfort. Här finns en högt uppskattad restaurang som serverar middag en gång per dag, sex dagar i veckan, och som förutom att den är känd för sin goda mat även öppnar upp för möjligheten till socialt umgänge. I fastigheten finns sjuksköterska för provtagning och rådgivning samt sjukgymnast. Frisör, massör och fotvård finns i huset till subventionerade priser. I trädgården och gemensamhetslokalerna träffas man för diverse aktiviteter såsom bridge, boulespel, filmvisning, gymnastik, föredrag, studiecirklar, musiklyssning och mycket mera.

Visningarna börjar med träff i huvudentrén på visningsstart som följs av rundvandring i huset och avslutas i lägenheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration