Formgatan 3

Formgatan 3

Slutpris

3 200 000 kr


Luthagen/Stabby— Uppsala

Formgatan 3


Slutpris
3 200 000 kr

Luthagen/Stabby— Uppsala

Ljus och rymlig 3:a i lugnt område. Parkeringsplats möjligt!

Välkommen till populära Luthagen/Stabby och denna moderna och väldisponerade bostad med möjlighet att få hyra parkering direkt vid inflyttning! Här bor ni i lugna kvarter med dels fin och grön innergård men också vackra Gjuteriparken utanför fönstren. Inom korta promenadavstånd finns allt att önska med bland annat Mimmi Ekholms plats och shoppingutbud, flertalet gym, skola, förskola, läkarmottagning, restauranger etc.

Bostaden ligger en trappa upp och erbjuder genomgående rymliga rum och gott ljusinsläpp från fönstren och balkongdörren i två väderstreck. Balkongen som vetter mot söder och Gjuteriparken erbjuder soltimmar från förmiddag till kväll och här kan ni njuta under årets varmare dagar. Vardagsrummet är väl tilltaget och blir en naturlig social samlingsplats med öppen planlösning mot såväl matplatsen som köket. Köket är ljust och fräscht med full teknisk utrustning i rostfritt utförande förutom vit kyl och frys. Det stora utrymmet för matplatsen, som ligger öppet mellan kök och vardagsrum, kan möbleras med stort matbord och lätt rymma 8-10 stolar. Bostadens båda sovrum återfinns i anslutning till vardagsrummet. Det större sovrummet, med fönster mot den lugna innergården, erbjuder en walk in closet och en alkov som idag nyttjas som arbetsrum. Det mindre sovrummet vetter mot balkongen och Gjuteriparken. Det helkaklade badrummet rymmer utöver dusch, WC och tvättställ även tvättmaskin och torktumlare.

Föreningens innergård är mycket trivsam med grönska, grillplatser, hängmattor och lekytor. På andra sidan huset ligger Gjuteriparken, en mycket trivsam park med stora grönytor för lek och umgänge.

Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.


Boarea
84 kvm
Avgift
4 298 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-02-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.