Funbo-Bärby Berggården 18

Funbo-Bärby Berggården 18


Funbo Bärby— Uppsala

Funbo-Bärby Berggården 18



Funbo Bärby— Uppsala

Stor sekelskiftesvilla med ett fantastiskt poolområde och grönskande trädgård!

Nu saluförs en väl omhändertagen och smakfullt renoverad sekelskiftesvilla. Huset är ca 319 kvm stort, rymmer 5-6 sovrum och har fina sällskapsytor för den stora familjen. Känslan är varm och ombonad med stora rum, charmiga originaldetaljer, öppen spis, högt i tak med stora ljusinsläpp. Till detta en generöst tilltagen trädgård med altan och ett fantastiskt poolområde för sommarens alla dagar! Utöver det finns på gården även en dubbelcarport med förrådsdel på den stenbelagda uppfarten.

Entrén känns pampig med sina pardörrar och innanför möts ni av en rymlig hall med plats för möblering. Golvet har tåliga klinkerplattor i entrédelen samt parkettgolv längre in och väggarna är klädda med vacker pärlspont och har detaljer som dekorativa höga socklar samt infällda spotlights i taket. Köket, som är klassiskt inrett i vitt, rostfria vitvaror och en påkostad bänkskiva i sten, nås till vänster innanför hallen och här finns ett tidsenligt skafferi för alla era torrvaror men också en köksö som kan nyttjas som frukostbord eller varför inte som ett härligt bakbord. Rakt fram från hallen sett ligger vardagsrummet som har stora vackra spröjsade fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp och från rummet når ni även husets uterum samt altan, pool och trädgård. Mellan kök och vardagsrum placerar ni med fördel en matsalsmöbel och här är det riktigt trevligt att sitta med vänner och familj vid bjudningar då det är en halvöppen planlösning mot köksdelen vilket möjliggör för kocken att vara med i samtalen. På detta våningsplan finns det tre sovrum varav det lite större idag nyttjas som ett arbetsrum med en behaglig utsikt över tomten. I anslutning till hallen ligger också ett helkaklat badrum med dusch, en större klädkammare samt en tvättstuga.

Den äldre tidsenliga trappan tar er vidare upp till villans andra våning där det genomgående ligger ett charmigt trägolv. Centralt placerat ligger allrummet med möbleringsmöjligheter för både soffgrupp och matbord. En del av rummet samt våningens balkong har öppet upp i taknock och det ger er en enorm rymd! Även på denna våning finns ett välutrustat renoverat kök med matplats för fyra samt ett hobbyrum men som också kan nyttjas som t ex gäst- eller arbetsrum. Från allrummet nås via pardörrar ett otroligt lyxigt och väl tilltaget sovrum med en ståtlig öppen spis och med mycket god förvaring i flertalet garderober. Förutom detta sovrum finns två lite mindre att tillgå varav det ena har förvaring i skjutdörrsgarderob med spegel. Villans andra helkaklade badrum är beläget på våning två och inrymmer både badkar och duschvägg i glas samt gott om förvaring.

I Funbo bor ni i lantlig idyll i lugnt och barnvänligt område med bekvämt avstånd till Uppsala och dess förnödenheter. Ni når E4ans båda påfarter inom endast 5 minuter!

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkomna!


Boarea/biarea
268/21 kvm
Driftkostnad
54 271 kr/år
Tomtarea
2 698 kvm
Rum
10 rum (6 sovrum)
Såld
2021-09-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Funbo-Bärby Berggården såldes av oss 2021-09-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Funbo-Bärby Berggården.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.