Fyrislundsgatan 37 B / Sala backe / Uppsala

Perfekt planerad fyra?

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
5 422 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-12-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fyrislundsgatan såldes av oss 2019-12-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fyrislundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sala backe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fantastiskt genomtänkt planerad fyra med smarta lösningar och i en genomgående ljus karaktär. Denna bostad har en stor inglasad balkong mot sydväst med utsikt över bostadsföreningens grönskande innergård samt en balkong med morgonsol. Du har en öppen planlösning mellan det moderna köket och det väl tilltagna vardagsrummet vilket grundar för sociala interaktioner. Vidare är sovrummen mycket smart separerade i bostadens planlösning. Dessutom finns det två badrum för att underlätta i vardagslivet. Det är ett optimalt pendlarläge med närhet till E4:an samtidigt som det finns garage under huset där bilen får stå skyddad och i en varm miljö. Bostadshuset är miljövänligt och Svanenmärkt som gör att du sparar kostnader i varmvattenanvändning.

Här bor du i ett exemplariskt pendlarläge på Fyrislundsgatan 37 med närhet Årsta centrum med ICA, vårdcentral, barncentral samt apotek. Utöver detta finner du all tänkbar service vid Gränby Centrum. I närheten ligger även Brantings torg där ni finner mataffär och apotek samt det tidigare välrenommerade bageriet. Om du önskar gå på en mycket hemtrevlig restaurang med goda smakupplevelser finns restaurang Ragusa alldeles i närheten. Dessutom finner du mataffären Willy’s i närheten. Det är ett utmärkt pendlarläge med närhet till E4:an, Tycho hedens väg samt mycket täta busskommunikationer till stadens centrum. Dessutom kan du promenera eller ta cykeln in till stan på endast 10 minuter. Flertalet lugna parkmiljöer finns i närområdet, däribland uppskattade Källparken.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.