Fyrislundsgatan
Fyrislundsgatan
Sandra Johansson, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Fyrislundsgatan
Östra Salabacke— Uppsala

Fyrislundsgatan


Förberedd försäljning

Östra Salabacke— Uppsala

Välplanerat och nära till både service och natur!

Välkommen till en rymlig och välplanerad fyrarumslägenhet i expanderande Östra Salabacke! Bostaden återfinns på tredje våningen med hiss från markplan och erbjuder väl tilltagna sociala ytor i kök och vardagsrum, tre sovrum i varierande storlekar och ett rejält badrum med tvättavdelning samt en gäst-wc. Dessutom ges ni här lyxen av att kunna nyttja två balkonger, den ena med trevlig morgonsol och utgång från kök och den andra med eftermiddags- och kvällssol i lugnt läge mot grön innergård.

Brf Längtans Allé äger en av Östra Salabackes första flerbostadshus och erbjuder välplanerade lägenheter med god standard. Byggnaderna färdigställdes under 2017. Garaget i källarplan nås via hissen och här finns även en bilpool.

Salabacke är ett populärt område med bra kommunikationer och cykelavstånd till Resecentrum och Uppsalas stadskärna. Till Gränby Centrum, med all dess service såsom apotek, mataffärer, detaljhandel och restauranger, är det gångavstånd. Även Årsta centrum nås genom en kortare promenad och för den som pendlar med bil nås E4:ans på- och avfarter smidigt. För dig som uppskattar att vistas i naturen har både Salabacke och grannområdet Årsta flertalet fina parker att erbjuda. I Årsta finns även ett uppskattat utegym.

Välkommen på visning!

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning. För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp.


Referensnummer
445 968
Boarea
91 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Kontakta Sandra för mer information kring Fyrislundsgatan Anmäl intresse.

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Området

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Sandra!

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.