Gluntens gränd 1

Gluntens gränd 1

Slutpris

10 500 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Gluntens gränd 1


Slutpris
10 500 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Exklusiv stor våning i anrika Vasahuset

Vill du bo i en av Uppsalas pampigaste fastigheter? Då ges nu möjligheten i Vasahuset som också kallas "Blå huset" namnet har huset fått av sin karaktäristiska blå färg, det byggdes 1907 och ligger i mycket attraktiva kvarter i stadsdelen Främre Luthagen. Här erbjuds nu en våning om hela 163 m² inrymmande 5 rok och balkong. Bostaden genomsyras av tidstypiska detaljer så som generös takhöjd, vackra snickerier och fina stuckaturer. Alla rum i bostaden upplevs mycket ljusa och inbjudande då fönstren är generöst tilltagna och har en vacker spröjs i ovandel. Inne i lägenheten finns överljusfönster ovanför innerdörrarna som också bidrar till ett gott ljusflöde genom hela lägenheten.

Det första man möts av är den stora hallen med gott om plats för en hallmöbel och här finns även plats att hänga av sig kappan och ställa av sig skorna. Vidare in i bostaden finner man stora spatiösa rum med vacker fiskbensparkett i sällskapsutrymmena. I vardagsrummet har man gott om plats för en soffgrupp och detta rum går även att göra till ett sovrum om så önskas. Genom fantastiska pardörrar tar man sig från detta rum in till det som idag används som en stor lyxig matsal med utgång till balkongen med vackert smidda räcken och med utsikt över Gluntens gränd. Innanför matsalen ligger ett av sovrummen där det finns flertalet garderober för klädförvaring. Utöver det inryms ytterligare två sovrum varav det ena används som arbetsrum idag. Köket är klassiskt vitt med detaljer i rostfritt och har ett barskåp bakom en äldre dörr! Badrummet har renoverats och här har man valt sobra färger och installerat en duschhörna med duschväggar i glas.

På Gluntens gränd 1 bor ni i ett av Uppsalas mest eftertraktade områden och har med kort promenadavstånd tillgång till Uppsalas breda utbud av kultur, restauranger, butiker samt all annan tänkbar service. Endast ett par minuter från bostaden finner ni den välsorterade matbutiken Luthagens Livs och vackra promenadstråk finns i närheten såsom längs Fyrisån och flera närbelägna parker. Har man barn eller barn på besök ligger omtyckta Vasaparken i direkt närhet.

Detta är lägenheten för dig som söker något utöver det vanliga, varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
163 kvm
Avgift
6 402 kr/mån
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-04-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gluntens gränd såldes av oss 2021-04-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gluntens gränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.