Gråbergsvägen 21

Gråbergsvägen 21

Slutpris

7 850 000 kr


Eriksberg— Uppsala

Gråbergsvägen 21


Slutpris
7 850 000 kr

Eriksberg— Uppsala

1-plansvilla med inredd vind i populära Eriksberg!

Nu finns möjlighet att förvärva denna fina, trivsamma och väl omhändertagna tegelvilla i ett plan med inredd vind belägen i det mycket omtyckta Eriksberg, nära Stadsskogens och Hågadalens motionsområden och även nära skolor, förskolor, Science Park, Biomedicinska centrum och Akademiska sjukhuset m m.

Huset är placerat på en hörntomt, högst upp på Gråbergsvägens backe och erbjuder en modern planlösning där det finns möjlighet till totalt 6 sovrum om så behövs. Huset är byggt på 60-talet med flera tidstypiska detaljer bevarade. I början av 90-talet, när nuvarande familj tog över huset, gjordes flera stora renoveringar och under årens lopp har husets renoverats löpande.

Från framsidan av huset finns en huvudingång där gäster kan tas emot i en hall som öppnar upp mot det stora vardagsrummet om hela ca 35 m². Vardagsrummet har ett burspråk mot trädgården och en fungerande öppen spis med modernt snitt. Vidare finner ni ett härligt och rymligt kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har fullständig maskinell utrustning och matplats för upp till 20 matgäster. Invid köket ligger ett helkaklat badrum med badkar, dusch och ljusinsläpp via fönster.
I huset finns en separat sovrumsavdelning som nås via en möblerbar hall där det finns inbyggda garderober och en spiraltrappa som leder upp till övervåningen, här finns även en separat WC. Alla sovrum på entréplan har platsbyggda garderober och ett av dessa sovrum går även att dela av för att på så sätt få till ytterligare ett sovrum. Övervåningen som består av ett stort rum och ett litet sovrum med total golvyta om ca 59 m² (boyta 20 kvm, övrig del snedtak), takhöjd ca 1,8-1,90 m, är en alldeles utmärkt yta för tonårsbarn som vill vara lite ifred.
På baksidan av huset finns en separat groventré/"tambur" med förvaringsmöjligheter och ingång till ett mycket praktiskt kallförråd (matkällare). Här finns även en nyrenoverad tvättstuga med klinkergolv, golvvärme, upphöjd tvättmaskin och torktumlare, diskho och förvaringsytor. I det stora förrådet, det f d garaget, här finns möjlighet att bygga om och göra om till boyta, t ex för generationsboende.

Carport för två bilar. Runt delar av trädgården finns uppmurad tegelmur, här kan barnen verkligen springa runt!

Eriksbergs villaområde är ett lätt kuperat område. Här bor man mycket centralt men har samtidigt natur och grönska tätt inpå sig i alla riktningar. Åt ena hållet ligger den stora stadsskogen med motionsspår och vandringsstigar. Åt andra hållet ligger Hågadalen och Nåstens naturreservat som är hela 17 km² stort. Den närmaste förskolan är Gluntens montessori som även har skola i årskurserna F-6. Hågadalens skola F-6 ligger också i närheten liksom Bergaskolan F-6. Vid Västertorg finns all tänkbar service med två livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, folktandvård mm. Inom en radie av några hundra meter ligger sammanlagt fyra restauranger.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
170/28 kvm
Driftkostnad
44 799 kr/år
Tomtarea
966.7 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-05-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Gråbergsvägen såldes av oss 2020-05-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gråbergsvägen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Ann Sjöberg

Assisterande mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.