Gröna gatan 27 E

Gröna gatan 27 E


Salabacke— Uppsala

Gröna gatan 27 E



Salabacke— Uppsala

Inglasad balkong med högt och soligt läge!

Rymlig och välplanerad bostad i fint skick och med mycket bra läge i området. Huset omges på bägge sidor av föreningens gröna innergårdar. Lägenheten ligger högst upp i huset och den inglasade balkongen vetter mot sydväst, med sol från lunchtid till kväll.

Boarean om 75 kvm fördelas över en hall med stora förvaringsutrymmen bakom skjutdörrar, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen, två bra sovrum, ett ljust och smakfullt renoverat kök med helt nya, vackra bänkskivor i granit och en matplats som rymmer åtminstone 8 personer, samt ett badrum som är inrett med stilrena materialval. I badrummet är det förberett för installation av tvättmaskin. Genomgående ekparkett.

Bostadsrättsföreningen är välskött och lågt belånad (3 022kr/kvm, årsredovisning 19/20). Föreningen har investerat i egen bergvärme och är delvis självförsörjande med värme. Som boende här har du tillgång till tvättstugor, torkrum, bastu och cykelrum. Dessutom finns stora, grönskande innergårdar med grill- och lekplatser. Bostadsrättsinnehavaren disponerar två källarförråd.
Besök gärna föreningens hemsida här: https://www.uppsalahus7.org/

I Salabacke är det nära till service vid Brantingstorg. Gränby Centrum ligger på promenad- och cykelavstånd och i närområdet finns ett flertal restauranger och trevliga parker att upptäcka. Även Centralstationen finns på gång och cykelavstånd och på några minuter tar du dig med bil till påfart E4.

Här är det enkelt att leva!


Boarea
75 kvm
Avgift
4 268 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.