Hallkved 255 / Funbo/Hallkved / Uppsala

Lantlig idyll med åretruntstandard endast 15 min från Uppsala!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
54 kvm
Driftkostnad
17 461 kr/år
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-07-04
Bostaden är såld!

Denna villa på hallkved såldes av oss 2020-07-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på hallkved

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Funbo/Hallkved är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmer du om en egen trädgård där du kan odla och ta morgonkaffet på trappen? Nu finns chansen att förvärva detta välskötta fritidshus där det går att bo året runt för den som önskar! Med endast 10 minuter till Boländerna är detta en lantlig idyll men med alla bekvämligheter inom kort avstånd.

Huset fördelar sig på mindre hall som leder in till det mysiga köket med plats för ca 4 personer vid bordet där man bevarat en del av originalskåpen men uppgraderat med bl.a. nyare spis och spisfläkt. Vardagsrummet är stort och rymligt och här kan du njuta av höstkvällar med tänd brasa och kanske sällskapsspel med vänner eller se en bra film. Från vardagsrummet når ni den stenbelagda uteplatsen. Ett större sovrum finns att tillgå där man har badrummet i direkt anslutning och placeringen av rummet på gaveln skänker ett underbart ljus! Källarens yta erbjuder möjlighet till både förvaring, men också goda utrymmen till att exempelvis kunna valla skidorna på vintern.

Trädgården är fantastisk där även det fina nyare växthuset finns med plats för utegrupp både i och utanför. Utöver odlingsmöjligheter i växthuset finns det också gott om odlingslådor på den gröna lummiga gården - här finns möjlighet att duka upp långbord till skördefesten! På fastigheten finns flertalet sidobyggnader såsom redskapsbod och vedbod. På uppfarten finns plats för flera bilar att parkera.

Vid Funbo kyrka finns förskola, skola och busshållplats (linje 809). Med bil nås Uppsala och E4:ans påfart på ca 10 minuter. Uppsalas östra sida erbjuder bl.a fantastiska handelsmöjligheter i Boländerna. På sommarhalvåret kan ni ta Museijärnvägen, Lennakatten, från Marielunds station till Uppsala C. På promenadavstånd nås Funbosjön. Från fastigheten kan ni ta cykeln på 5 minuter till badplats. I Fjällnora friluftsområde finns kommunal badplats och vintertid plogas skridskobana. Vidare finns det fina promenadstråk i området - varför inte ta en joggingtur i den lummiga skogen intill?

Tillträde är flexibelt - snabbt tillträde erbjuds!

Bör upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

*Säljaren friskriver sig från dolda fel*

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.