Höganäsgatan 7 A

Höganäsgatan 7 A

Slutpris

2 725 000 kr


Fålhagen/Höganäs— Uppsala

Höganäsgatan 7 A


Slutpris
2 725 000 kr

Fålhagen/Höganäs— Uppsala

Ljus 3.a tillbyggd på vindsplan med hiss från markplan i populära Höganäs.

Varmt välkommen till Höganäsgatan 7 A och denna ljusa 3:a i ett vackert hus från 1930-talet i attraktiva Höganäs. Lägenheten är belägen högst upp i huset vilket ger ett fint ljusinsläppet från de generösa fönstren. För att underlätta vardagen finns även en hiss från markplan som tar dig hela vägen upp. Här kan du njuta av en lugn omgivning trots det centrala läget bara ett stenkast från centrum.

När du kliver in möts du av en välkomnande hall med gott om plats för att hänga av dig jackan. Direkt bredvid hallen finns en bekväm gäst-WC. Det stilrena köket är utrustat med ljusgråa köksluckor och en ljus arbetsbänk i laminat. Här finns även gott om utrymme för en stor matgrupp där 4-6 personer kan sitta bekvämt. Köket har även all tänkbar maskinell utrustning du kan tänkas behöva såsom fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Vidare in i lägenheten finner du det öppna och ljusa vardagsrummet. Det rymliga rummet rymmer en stor soffgrupp, en arbetsplats och en matgrupp för 4-6 personer. De stora fönsterpartierna som vetter ut mot Höganäsgatan och tillsammans med den generösa takhöjden skapar en ljus och luftig atmosfär. Det stora sovrummet rymmer en dubbelsäng och har en mysig känsla tack vare snedtak som ger rummet karaktär. Här finns även gott om förvaringsutrymme i form av inbyggda garderober med skjutdörrar. Det mindre sovrummet har också plats för en dubbelsäng och erbjuder en inbyggd garderob för extra förvaring. Det stilrena badrummet är utrustat med både badkar och dusch, samt en praktisk tvättmaskin. Här har du allt du behöver för att slippa gå ner till tvättstugan.

Denna bostadsrättsförening är stabil och erbjuder många förmåner som ingår i avgiften, inklusive bredband. Dessutom kan du njuta av den soliga och trevliga innergården som är utrustad med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

Lägenheten ligger belägen i grönskande Höganäs med perfekt avstånd till det mesta. Här bor du med promenadavstånd till stadskärnan och resecentrum. I närområdet finner du även Vaksalatorg och gallerian Kvarnen där det finns en välsorterad matbutik, närservice, apotek, frisör, systembolaget och ett flertal restauranger. I Höganäs finns även flera grönområden där Höganäshöjden ligger några minuter bort, en mysig liten park med odlingslotter.


Boarea
74.5 kvm
Avgift
5 800 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-06-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Höganäsgatan såldes av oss 2024-06-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Höganäsgatan.

Boka värdering

Edvin Nicholls

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.