Hugo Alfvéns Väg 4 / Valsätra / Uppsala

Hörnlägenhet med inglasad balkong!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
64,5 kvm
Avgift
3 570 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-07-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hugo Alfvéns Väg såldes av oss 2018-07-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hugo Alfvéns Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Valsätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en välplanerad och social hörnlägenhet som vetter mot grönska!

Lägenheten erbjuder ett fritt och lugnt läge bekvämt en trappa upp eller med hiss från markplan. Det finns en inglasad balkong som bildar ett extra rum för avkoppling och umgänge. Stora fönsterpartier i lägenheten skänker fint ljus till de genomgående ljusa och fräscha ytskikten. Renoverat kök 2015 med utrymme för matbord för ca 6 personer och delvis öppen planlösning med vardagsrummet skapar sociala ytor för vänner och familj att umgås på.

Som boende i Brf Tonsättaren är det nära till naturen, främst till naturreservatet Hågadalen. Det är ett kort avstånd till skolor, dagis samt idrottsanläggningar. Goda kommunikationer med flertalet busslinjer som passerar i närheten samt fina cykelvägar. Det är promenadavstånd (eller kortare bilresa på ca 2 min) till Gottsunda Centrum som erbjuder ett stort utbud av service i form av bland annat butiker, vård- och barnavårdscentral, folktandvård, restauranger och gym.

Snabbt tillträde möjligt! Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration