Kamomillgatan 14 / Årsta / Uppsala

Gavel-3:a med stor uteplats

Slutpris
2 120 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 052 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kamomillgatan såldes av oss 2019-03-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kamomillgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till HSB brf 53 Gräslöken och denna välskötta bostad på Kamomillgatan 14. Lägenheten är belägen på gavel och bostadsrättsinnehavaren ges möjlighet att nyttja den stora uteplatsen belagd med trätrall i sydvästligt läge, som ger er sol under eftermiddagen. Bostaden har ett ljust och fint kök som är öppet mot matplatsen/vardagsrummet vilket resulterar i en social atmosfär. Vidare har bostaden två rymliga sovrum och ett badrum utrustat med tvättmaskin. Bra förvaring finns i flertalet inbyggda garderober och i ett externt förråd som finns i samma huskropp!

HSB Brf Gräslöken är en stor förening som erbjuder många gemensamma utrymmen så som tvättstugor, cykelförråd, bastu, vävstuga, snickeriverkstad, bibliotek, övernattningsrum och samlingsrum. Det finns ett bra gym för föreningens medlemmar att nyttja för 600 kr/år och utomhus finns boulebanor, tennisbana och multisportarenan för bl a basket. Det finns även en pensionärsförening som anordnar träffar för aktivitet och umgänge. Föreningen har även tecknat ett gruppavtal gällande bl a bredband mot ett tillägg på 70 kr/månaden!

I Årsta är det nära till mycket! Förskolan Kamomillen ligger i direkt närhet, ytterligare förskolor och grundskolor finns inom bekvämt avstånd. Vid Gränby Köpcentrum finns bl a matvaruaffär, apotek, shopping, restauranger och nyöppnad biograf! Närservice finns vid Årsta Centrum med mataffär samt vårdcentral och till city är det smidigt att ta sig med cykel eller stadsbuss nr 4. För den som pendlar med bil går det snabbt att ta sig till E4:an och även till väg 288. Fina grönytor i Årstaparken och hos Årsta 4-H gård kan ni bl a träffa hästar, grisar, getter och kaniner.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration