Sök Meny
Såld

Uppsala - Norra Luthagen / Klockargatan 15

Ljus 3:a med balkong i högt läge och hiss från markplan!

Ljus och trivsam 3:a med generösa sällskapsytor och en stor balkong som vetter in mot den grönskande innergården. Bekvämt boende med hiss från markplan. Bra förvaringsmöjligheter med skjutgarderober i båda sovrummen samt hall. I hallen finns även en praktisk och användbar klädkammare. Rymligt badrum med kakel och klinker som är utrustat med golvvärme, wc och dusch samt tvättmaskin. Plats finns för den som önskar badkar istället för dusch. Barnvänligt område med fina lekmöjligheter på innergården samt populär lekpark i närområdet.

I närområdet finns det även gott om service som t.ex. mataffär (Nelins och Ica Stabby), Fyrishov, lekpark, förskola, apotek och restauranger. Fina ströv- och motionsområden finns kring Stabbyskogen. Goda busskommunikationer till centrum som även nås bekvämt med cykel eller en promenad.

Trivsam och välskött förening där både värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Norra Luthagen
Klockargatan 15
Slutpris: 2 355 000 kr
Boarea: 79 kvm
Avgift: 4 890 kr/mån
Driftkostnad: 450 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Klockargatan