Klockargatan 15 / Norra Luthagen / Uppsala

Ljus 3:a med balkong i högt läge och hiss från markplan!

Slutpris
2 355 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 890 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-08-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klockargatan såldes av oss 2017-08-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Klockargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och trivsam 3:a med generösa sällskapsytor och en stor balkong som vetter in mot den grönskande innergården. Bekvämt boende med hiss från markplan. Bra förvaringsmöjligheter med skjutgarderober i båda sovrummen samt hall. I hallen finns även en praktisk och användbar klädkammare. Rymligt badrum med kakel och klinker som är utrustat med golvvärme, wc och dusch samt tvättmaskin. Plats finns för den som önskar badkar istället för dusch. Barnvänligt område med fina lekmöjligheter på innergården samt populär lekpark i närområdet.

I närområdet finns det även gott om service som t.ex. mataffär (Nelins och Ica Stabby), Fyrishov, lekpark, förskola, apotek och restauranger. Fina ströv- och motionsområden finns kring Stabbyskogen. Goda busskommunikationer till centrum som även nås bekvämt med cykel eller en promenad.

Trivsam och välskött förening där både värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration