Körvelgatan 34 A

Körvelgatan 34 A

Slutpris

2 400 000 kr


Årsta— Uppsala

Körvelgatan 34 A


Slutpris
2 400 000 kr

Årsta— Uppsala

Fin 3:a med balkong i familjevänliga Årsta

Mycket fint inredd 3:a med modernt kök och fint badrum samt en härlig balkong! Här bor ni i omtyckta området Årsta med direkt närhet till natur och grönområden vid bl.a. Årstaparken.

Lägenheten bjuder in i en rymlig möblerbar hall med generöst om förvaring i inbyggda garderober. Köket är i neutrala färger och har detaljer i rostfritt och en matplats invid fönstret passande fyra sittande. I vardagsrummet ryms en större soffgrupp och i anslutning ligger det ena sovrummet. Det andra sovrummet, med ingång från hallen, är något större i storlek och har även utgång till bostadens balkong som går att möblera med en mysig sittgrupp för sommarens varma dagar. Det helkaklade badrummet är renoverat med fina duschväggar i glas samt modern inredning i övrigt. Här finns också möjlighet att tvätta när du själv bestämmer tack vare att badrummet rymmer en egen tvättmaskin! Som bostadsrättsinnehavare får du nyttja ett förråd på samma våningsplan (dörren intill), anvisat av föreningen.

Bostadsrättsföreningen Körveln är en välskött förening med god ekonomi där flertalet större renoveringar redan genomförts. Som boende i föreningen finns flera gemensamma utrymmen att tillgå i de fyra servicehusen bl.a. tvättstugor, cykelförråd, bordtennisrum, hobbyrum och samlingslokal. På innergården finns lekplats vilket är praktiskt för småbarnsföräldern, även årstakullen som lämpar sig utmärkt som pulkabacke!

Som bosatt i Årsta har du nära till fotbollsplaner vid Årsta IP, utegym och en av Uppsalas två 4H-gårdar. På ca 5 minuters promenadavstånd från bostaden finns Årsta Centrum med bl.a. sushirestauranger, matbutik, apotek och vårdcentral. Gränbystaden ligger på cykelavstånd, där all tänkbar service erbjuds. I Årsta finns bra bussförbindelser med bland annat nummer 6 som går till centralstationen och det är ca tio minuters cykelavstånd till city men även nära E4:ans på-/och avfart för pendlaren.

Varmt välkomna att boka visning!


Boarea
72.3 kvm
Avgift
4 276 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-28

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Körvelgatan såldes av oss 2024-03-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Körvelgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.