Kuggebro 3

Kuggebro 3

Slutpris

6 050 000 kr


Kuggebro— Uppsala

Kuggebro 3


Slutpris
6 050 000 kr

Kuggebro— Uppsala

Härligt boende ca 4 km från Uppsala centrum i renoverad 40-talsvilla med fritt läge i "Bullerby".

Fantastiskt och härligt boende om 112 + 74 kvm i tillbyggd och renoverad 40-talsvilla ca 4 km söder om Uppsala centrum i idyllisk "Bullerby" med fritt läge och alldeles nära Sävjaån. Fastigheten är genom åren mycket väl underhållen och delvis utbyggd. Solpaneler på tak borgar för låga driftskostnader. Genomgående ljuslaserade trä-, parkett- klinkergolv, ljusa väggar och renoverade helkaklade badrum. Fina inslag av olika storlekar och former på fönster ger huset speciell charm. Stor veranda om ca 60 kvm som går längs med två sidor av huset.

Entré till öppen hall med klinkergolv med, golvvärme gråmålad pärlspont, ryggåstak, garderobslänga, väggfast förvaringslår samt runt fönster och fönster från golv till tak vilka ger mycket ljusinsläpp.
Hall med bl a ljuslaserade trägolv och målad pärlspont samt ljuslaserad trätrappa upp till övre plan. Badrum renoverat 2004 med kakel, klinker, dusch och fönster. Ljust kök med fönster i två väderstreck, ljuslaserat trägolv, skåpluckor i blått bytta 2004, vita kakelplattor ovanför diskbänk och arbetsytor, fullständig maskinell utrustning och matplats för ca 4 personer. Stort vardagsrum i vinkel med parkettgolv, stora fönster, några nästan från golv till tak, svagt lutande ryggåstak, plats för både stor matmöbel och stor soffgrupp samt utgång till stor träaltan om ca 60 kvm. Intill vardagsrum finns sovrum/bibliotek.

Övre plan med hall med ljuslaserade trägolv och ljusa tapeter. Mycket fint badrum byggt 2010 med svarta klinkergolv med vattenburen golvvärme, vita kakelplattor på vägg med accenter i svart, badkar, nytt porslin med kommoder och skåp i svart, ett smalt och högt fönster samt ett runt. Två sovrum varav det ena mycket stort och med skjutdörrsgarderob längs med hel vägg.

I källarplanet finns bl a tvättstuga med fullständig utrustning och dusch, stort sovrum, förrådsrum, "gymrum" och pannrum.

Till fastigheten hör oisolerat förråd och stor "vedbod"/förråd.

Härlig trädgård om 1.220 kvm med stora gräsytor, grusade ytor och flertalet växter och träd.


Boarea/biarea
112/74 kvm
Driftkostnad
29 843 kr/år
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-01-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Kuggebro såldes av oss 2017-01-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kuggebro.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.