Kungsgatan 71

Kungsgatan 71

Slutpris

3 800 000 kr


Uppsala

Kungsgatan 71


Slutpris
3 800 000 kr

Uppsala

Gavelfyra i tilltalande cityläge med minimal avgift

Välkommen till en ljus och tilltalande gavelfyra högt upp i huset med ett svårslaget pendlarläge och en härlig sydostlig balkong. Föreningen har nyligen sänkt sin förmånliga avgift ytterligare på grund av den goda ekonomin och sin aktiva styrelse. Den genomtänkta planlösningen har två badrum och det finns möjligheter till att skapa en köksö för den som önskar (se bifogad planritning). På samma våningsplan tar man sig med enkelhet ut till föreningens unika och grönskande innerstadsträdgård med generösa uteplatser.

Denna moderna bostadsrättsföreningen från 2008 har en mycket stabil och välskött ekonomi av sin aktivt arbetande styrelse. De har sänkt sina avgifter de senaste åren vid två tillfällen om sammanlagt 22 % och tidigare år har föreningen bjudit på månadsavgiften mellan 2-4 gånger per år. Föreningen har tillgång till cykelrum, tre tvättstugor samt källsortering. I huset finns hiss från markplan samt tillgång till parkeringshuset Grimhild, restaurang och gym bekvämt nära i huset till förmånliga priser för sina medlemmar.

På Kungsgatan 71 bor du i ett eftertraktat cityläge och har närhet till allt som Uppsalas hela stadskärna har att erbjuda utanför porten.


Boarea
90 kvm
Avgift
3 414 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-04-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.