Kungsgatan 71 / Uppsala

Gavelfyra i tilltalande cityläge med minimal avgift

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea
90 kvm
Avgift
3 414 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-04-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2019-04-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och tilltalande gavelfyra högt upp i huset med ett svårslaget pendlarläge och en härlig sydostlig balkong. Föreningen har nyligen sänkt sin förmånliga avgift ytterligare på grund av den goda ekonomin och sin aktiva styrelse. Den genomtänkta planlösningen har två badrum och det finns möjligheter till att skapa en köksö för den som önskar (se bifogad planritning). På samma våningsplan tar man sig med enkelhet ut till föreningens unika och grönskande innerstadsträdgård med generösa uteplatser.

Denna moderna bostadsrättsföreningen från 2008 har en mycket stabil och välskött ekonomi av sin aktivt arbetande styrelse. De har sänkt sina avgifter de senaste åren vid två tillfällen om sammanlagt 22 % och tidigare år har föreningen bjudit på månadsavgiften mellan 2-4 gånger per år. Föreningen har tillgång till cykelrum, tre tvättstugor samt källsortering. I huset finns hiss från markplan samt tillgång till parkeringshuset Grimhild, restaurang och gym bekvämt nära i huset till förmånliga priser för sina medlemmar.

På Kungsgatan 71 bor du i ett eftertraktat cityläge och har närhet till allt som Uppsalas hela stadskärna har att erbjuda utanför porten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration