Kungsgatan 91 D

Kungsgatan 91 D


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Kungsgatan 91 DIndustristaden/Kungsängen— Uppsala

Yteffektiv 1:a med sovalkov och vacker utsikt över Uppsala

En välplanerad och yteffektiv etta med en rymlig sovalkov och en balkong där du kan njuta av härlig eftermiddags- och kvällssol i kombination med utsikten över Uppsalas stadssilhuett, inklusive både slottet och domkyrkan. Lägenheten har ett utmärkt läge för pendlare med närhet till både tågstationen och E4:ans påfart. Stadskärnan ligger bara några minuters promenad bort.

I hallen finns gott om förvaringsutrymme i en stor skjutdörrsgarderob. Längre in når du den öppna planlösningen med utgången till balkongen och här finns alla nödvändiga funktioner för en mindre lägenhet, inklusive ett praktiskt kök, plats för matbord, favoritsoffan och en rymlig säng som är placerad i en separat sovalkov. Genom det uppsatta draperiet får du känslan av ett helt separat sovrum - mycket trivsamt! Badrummet är självklart helkaklat och inkluderar en egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

I föreningen finns det även gott om förvaringsmöjligheter med källarförråd och möjlighet till garageplats. Det finns totalt 80 garageplatser i källarplan, varav vanliga platser kostar 1050 kr/månad och elbilsplatser kostar 1150 kr/månad + elförbrukning. Varje lägenhet har ett tillhörande förråd på källarplan. Dessutom erbjuds nio extra förråd som kan hyras av medlemmarna för ytterligare bekvämlighet och utrymme.

Som boende på Kungsgatan 91 D bor du centralt och attraktivt med närhet till allt man kan önska sig. Från bostaden har du direkt närhet för pendling, grönområden och Fyrisån samt in till stadens kärna för shopping. Detta stadsnära läge ger tillgång till Uppsalas vackra stadspark och härliga promenadstråk utmed Fyrisån som är i ständig utveckling. Vidare är det ett mycket kort promenadavstånd till Resecentrum, vilket gör detta till ett utmärkt läge för pendlaren. Mataffären Willys finner du i närområdet och Citys breda utbud av nöjen, shopping, kultur och restauranger finns inom bekvämt promenadavstånd. Utöver en stor matbutik finns bland annat gym, restauranger och skönhetssalonger i området. I området ligger även Mjölnarparken och Anna Petrus park samt flera förskolor. Inom gångavstånd når ni även Studenternas IP.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
35 kvm
Avgift
2 719 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-02-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2024-02-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsgatan.

Boka värdering
Adam Lindh
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad