Kungsgatan 93D

Kungsgatan 93D


Industristaden— Uppsala

Kungsgatan 93DIndustristaden— Uppsala

Välplanerad 1:a med sovalkov och stor balkong om 6kvm!

På Kungsgatan 93D finner du denna välplanerade 1:a om 36,5 kvadratmeter med en stor balkong om ca 6 kvm som under sommarmånaderna fungerar som ett extra vardagsrum. Tack vare sitt charmiga sydvästläge upplevs denna bostad som väldigt ljus och rymlig då du kan njuta av solen från lunchtid till sen eftermiddag och kväll.

Lägenheten har en modern design med ett öppet koncept som förenar vardagsrum och kök, en smart inbyggd sovalkov med generöst med förvaringsutrymme i skjutdörrsgarderoben och ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Köket är tillräckligt rymligt för att rymma en matgrupp och har även plats för en soffhörna om så önskas.

Läget är oslagbart, med endast en kort promenad till Uppsala centralstation, vilket gör detta till en utmärkt bostad för pendlare. Du har snabb och enkel tillgång till stadens centrum via gång- och cykelvägar. Här kan du verkligen njuta av närheten till allt som exempel Fyrisån, Stadsparken och stadens pulserande centrum. I området hittar du ett brett utbud av restauranger med både lunch- och kvällsservering, butiker, gym, frisörsalonger, service och livsmedelsbutiker med mera.

Välkommen!


Boarea
36.5 kvm
Avgift
2 253 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-01-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2024-01-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsgatan.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.