Lästmakargatan 14A / Salabacke / Uppsala

Välplanerad 2:a med närhet till service och natur

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 282 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lästmakargatan såldes av oss 2019-11-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lästmakargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker du ett boende med väl genomtänkt planlösning, närhet till natur, service och gott pendlarläge finns här något för dig!

Bostaden återfinns 1/2 trappa upp med fönster i två väderstreck. Den väldisponerade planlösning erbjuder ett kök med vit inredning och utrymme för matplats, ljust vardagsrum med ekparkett, sovrum med plats för dubbelsäng, kaklat badrum och hall med god förvaring. Från vardagsrummet nås balkongen med förmiddagssol.

Bostadsrättsföreningen Östertull är en stor förening med tydliga framtidsplaner där många stora investeringar redan har utförts, bland annat fasad- och balkongrenovering, installation av säkerhetsdörrar, stamrenovering och fönsterbyte. Förutom gröna innergårdar med flera grillplatser och lekplatser erbjuder Brf Östertull sina medlemmar tillgång till tvättstuga med torkrum och mangelrum, cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum och gym.

I Salabacke erbjuds närhet till god service vid Brantingstorg samt att Gränby köpcentrum nås på promenad- och cykelavstånd. I närområdet finns ett flertal restauranger och trevliga parker att upptäcka. Med buss nås bl.a. Centralstationen, Vaksala torg och Akademiska sjukhuset. Här finns kort och gott närhet till det mesta!

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Salabacke

I trevliga Salabacke finns det något för alla, här är det nära till både city och grönska!

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbuss nr 7 som trafikerar bl a till Stora Torget, en härlig cykeltur på ca en kvart till centrum och centralstationen och för den bilburna är det nära påfarten till E4:an och till väg 288.

Fritid och friluftsliv

I gröna och upprustade Källparken finns lekplatsen Lilla scenen, gungor, parkour, sittplatser och ytor för umgänge och spel. Här ligger även den stora amfiteatern för kultur och underhållning. Ytterligare grönytor finns i Byggmästarparken.

Service

Brantingstorg erbjuder närservice med Ica-butik, apotek, pizzeria och bibliotek. Högklassigt fika erbjuds hos Bageri Brantingstorg och hos Leijon Stenugnsbageri och konditori, som när vädret tillåter har en välbesökt uteservering. I området finns även några restauranger och pizzerior.

Skola och barnomsorg

I Salabacke finns förskolorna Rödmyran, Estia, Lilla academica, Källparkens förskola samt Salabacke förskola. Johannesbäcksskolan tar emot elever i årskurs F-6 och Brantingsskolan, som byggs upp på nytt, kommer när den står klar ca 2021 att ta emot elever i årskurs 4-9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.