Lidnersgatan 37

Lidnersgatan 37

Slutpris

1 495 000 kr


Nyby— Uppsala

Lidnersgatan 37


Slutpris
1 495 000 kr

Nyby— Uppsala

Fint renoverad 1,5:a med inbyggd sovalkov

Nu finns möjligheten att förvärva denna fint renoverade 1,5:a med balkong. Bostadens kök renoverades så sent som i somras (2019) med nya ytskikt, ny köksinredning och maskinell utrustning bestående av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd mikro, inbyggd ugn och köksfläkt. Köket har god förvaring och plats för matbord invid fönster. Vidare finner ni det ljusa vardagsrummet med utgång till balkong och en smart inbyggd sovalkov. Den rymliga hallen ger goda förvaringsmöjligheter i djup skjutdörrsgarderob. Det helkaklade badrummet är bekvämt utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare! Ytterligare förvaringsmöjlighet finns, i ett av föreningen anvisat, källarförråd.

Brf Kastellberget är en välskött föreningen med många av de stora renoveringarna utförda samt att hushållsel ingår i månadsavgiften! I samma hus finns tvättstuga, cykelförråd och ett externt förråd som är anvisat lägenheten av föreningen. För närvarande ska det finnas lediga p-platser utan el! Senast kontrollerat 20191004.

Som boende på Lidnersgatan har ni nära till service och butiker men även till grönska och aktiviteter! Det är goda kommunikationer med stadsbuss linje 1 från Nyby Köpcentrum och linje 2 från Topeliusgatan och för den bilburne pendlaren direkt närhet till E4:ans norra påfart. Mataffär finns närmst vid Willys men även Gränby Köpstad med stort utbud av butiker och restauranger ligger på bekvämt avstånd. Röbo friluftsområde erbjuder fina motionsspår och högarna i Gamla Uppsala är en perfekt familjeaktivitet. Vid Gränby sportfält och idrottshallar kan ni bl a spela tennis, ishockey, innebandy och även uppleva andra typer av evenemang i IFU-arena.

Välkommen på visning!


Boarea
42.5 kvm
Avgift
2 685 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-10-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Lidnersgatan såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lidnersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.