Lidnersgatan 11 / Nyby / Uppsala

Välplanerad och ljus lägenhet med balkong i västerläge!

Slutpris
1 610 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 496 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidnersgatan såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lidnersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad och trivsam 2:a högst upp i huset på tredje våningen med balkong under tak som erbjuder kvällssol. Här bor ni med låg driftkostnad då månadsavgiften inkluderar värme, hushållsel, vatten, kabel-TV samt bostadsrättstillägg.
Lägenheten disponeras över hall, klädkammare, kök, vardagsrum, sovrum och badrum. Dörr i dörr med bostaden ligger lägenhetens förråd.

Brf Kastellberget är en stor och väletablerad förening med 312 bostadsrätter i 15 st hus, två st kvartershus, sex st garagebyggnader och fyra st miljöhus. Föreningens gemensamhetsutrymmen utöver garage och miljöhus är cykelförråd, tvättstugor och samlingslokal med ett litet kök.

Flytta till trivsamma Nyby med närhet till livsmedelsbutiker, restauranger, fina grönområden och goda kommunikationer med närhet till E4:an och stadsbusstrafik i området. I Nyby och i närområdet finns något för alla - allt från stort shoppingutbud till friluftsområde med diverse aktiviteter.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Nyby

Nyby är en trivsam stadsdel i Norra Uppsala där de boende har nära till både service och natur! Området gränsar till Gamla Uppsala i öster, Löten i söder och Gränbystaden i väster.

Kommunikation

Det är goda kommunikationer med stadsbuss linje 1 från Nyby Köpcentrum till bland annat Fyrishov, Boländerna och Ikea. Linje 2 från Topeliusgatan tar dig Centralstationen och Stora Torget. För er som pendlar med bil är det direkt närhet till E4:ans norra på- och avfart. Lägg därtill fina cykelvägar till Uppsalas stadskärna.

Fritid och friluftsliv

Närliggande Röbo friluftsområde erbjuder utmanande motionsspår, utegym och hundrastgård. Högarna i Gamla Uppsala är en perfekt familjeaktivitet i häftig miljö. För den sportige finns Gränby Sportfält som erbjuder bland annat tennis, hockey och innebandy. Kastellparken i hjärtat av Nyby erbjuder grönområde och lekpark!

Service

Vid Nyby köpcentrum finns mataffär och ytterligare ett par butiker och till Gränbystaden är det nära. Där erbjuds ett stort utbud av bl a mataffärer, butiker, restauranger, möbelvaruhus, apotek och frisörer.

Skola och barnomsorg

I Nyby finns Fredrika Bremerskolan för elever i årskurs F-5.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.