Ljusbärargatan 7 / Kapellgärdet / Uppsala

4:a Kapellgärdet om 97 m²

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea
97 kvm
Avgift
4 951 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2019-03-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ljusbärargatan såldes av oss 2019-03-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ljusbärargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kapellgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket stilrena bostad om 97 m² med genomgående ljusa väggar, ekparkettgolv, två helkaklade våtrum och stora fönster vilka ger ordentligt med ljusinsläpp från ett soligt och fritt sydvästläge.

Hall med skjutdörrsgarderob med gott om plats för kläd- och skoförvaring, ett städskåp och it/el-skåp. Mitt emot hallens garderobslänga finns ett sovrum, bra avskilt från de övriga två sovrummen. Direkt efter hallen finns det stora vardagsrummet med plats för både soffgrupp och stor matgrupp intill de stora fönstren som vetter ut mot gatan. Från vardagsrummet finns även utgång till en stor balkong om 11 m² med fri utsikt, bl a mot Mikaelskyrkan och Domkyrkan. I direkt anslutning till och delvis avdelat mot vardagsrummet, finns det fina köket med vit skåpinredning från Marbodal och fullständig maskinell utrustning. Från vardagsrummet finns en mindre hall där de två våtrummen finns på var sin sida, ett lite mindre med bl a kakel, klinker, wc och dusch och ett lite större med bl a kakel, klinker, wc, dusch samt egen hörna med tvättmaskin och torktumlare. Två sovrum, båda med fönster mot innergården varav det ena med skjutdörrsgarderob med bl a ett linneskåp och det andra med en stor klädkammare.

Här på bor du i ett lugnt och barnvänligt område endast någon kilometer från Vaksala torg med all tänkbar service. Det är bara att kliva rakt på cykelbanan utanför porten och på ca 5 minuter är du vid Resecentrum, Uppsalas knutpunkt för tåg och buss.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration