Luthagsesplanaden 6A

Luthagsesplanaden 6A

Slutpris

1 595 000 kr


Luthagen— Uppsala

Luthagsesplanaden 6A


Slutpris
1 595 000 kr

Luthagen— Uppsala

Trevlig 1:a med låg avgift i Luthagen!

***BOSTADEN SÄLJS TILL FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN!***

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING!


Med ett optimalt geografiskt läge och direkt närhet till allt vad Uppsala stad har att erbjuda, finner ni denna trevliga 1:a om ca 23,5 kvm, belägen på första våningen. Här erbjuds ni ett bekvämt och billigt boende med låg avgift på attraktiv adress i hjärtat av Luthagen i centrala Uppsala. Bostaden håller en god standard och skick och upplevs som ljus och trivsam tack vare sina ljusa färgval och sitt stora ljusinsläpp.

Den yteffektiva och väldisponerade bostaden fördelar sig enligt följande: en välkomnande hall med plats för klädavhägning, ett funktionellt och praktiskt arbetskök med bra förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum samt ett rymligt vardagsrum med stor klädkammare och fransk balkong i söderläge.

På Luthagsesplanaden 6 A bor ni bekvämt och billigt med en låg avgift om 990 kr/mån där såväl värme, kall- och varmvatten som kabel-tv ingår. Därtill bor ni i en välskött förening med god ekonomi och låg skuldsättning där flertalet stora renoveringar redan är genomförda. Lägenheten disponerar ett matkällarförråd samt ett vindsförråd.

Luthagen är en mycket uppskattad och central stadsdel strax norr om Uppsalas citykärna. Här har ni närhet till precis allt vad Uppsala stad har att erbjuda och har promenadavstånd till såväl livsmedelsbutiker, flertalet restauranger samt övrig närservice. Direkt utanför bostaden finns goda bussförbindelser och för den som pendlar med tåg ligger Resecentrum endast ca 10 minuter bort. Denna bostad lämpar sig särskilt bra som ett förstaboende eller för studenten som söker ett billigt och bekvämt boende med promenad- och cykelavstånd till universitetets samtliga institutioner. Detta är en bostad att trivas i.

Välkommen hem!


Boarea
23.5 kvm
Avgift
990 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-09-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.