Luthagsesplanaden 10B

Luthagsesplanaden 10B

Slutpris

2 675 000 kr


Luthagen— Uppsala

Luthagsesplanaden 10B


Slutpris
2 675 000 kr

Luthagen— Uppsala

Central 2 rok med balkong och generös takhöjd

Högt belägen i ett 40-talshus med hiss i attraktiva Luthagen återfinns denna välplanerade 2 rok. Bostaden erbjuder ett härligt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck och en vacker utsikt över Luthagens takåsar. Från köks- och sovrumsfönstret kan du bevittna vackra rosa och orangeskimrande solnedgångar och på balkongen kan du njuta av solen från tidig morgon till eftermiddagen omgärdad av trädkronorna.

Bostaden erbjuder ett stilrent och modernt kök, ett luftigt vardagsrum med utrymme för umgänge, ett sovrum i lugnt läge samt ett kaklat våtutrymme med dusch. Bostaden erbjuder bekvämligheter som diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Förutom goda förvaringsmöjligheter i två skjutdörrsgarderober disponerar bostadsrättshavaren ett matkällarförråd samt ett vindsförråd. Som medlem i HSB Brf 10 Åsvid i Uppsala ges dessutom tillgång till tvättstuga, hobbyrum och en innergård.

På Luthagsesplanaden bor du i hjärtat av populära Luthagen, ett område uppskattat för sitt lugnt och samtidiga närhet till Uppsalas stadspuls. Vackra promenadstråk längs Fyrisån tar dig in till stadskärnan med restauranger, caféer och en mängd butiker. I närområdet återfinns matbutiker, gym och flertalet parker som bjuder in till picknick och umgänge. I Stabbyskogen finns bland annat trevliga promenadstigar, upplyst motionsslinga och grillplatser. För studenten ligger universitetsbyggnaderna och nationerna inom bekvämt cykelavstånd. Närmst återfinns Ekonomikum som nås genom knappt fem minuters promenad. Goda kommunikationer erbjuds genom UL:s stads- och regionalbusstrafik som trafikerar Luthagsesplanaden med täta avgångar till bl. a. Centralstationen, Enköping och Västerås.


Boarea
58 kvm
Avgift
3 550 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2024-03-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2024-03-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.