Sök Meny
Såld

Uppsala - Malma Backe / Malma Backe 3A

Balkong i sydvästligt läge samt hiss från markplan!

Välkommen till denna välplanerade 3:a belägen på tredje våningen med hiss från markplan. Möblerbar balkong i sydvästligt läge med utsikt mot trevlig innergård. Rejält kök med moderna vitvaror, gott om plats för matbord, mycket förvaring samt bra arbetsyta. Vardagsrummet och de båda sovrummen har välskötta ytskikt och är i bra storlek. Rejält badrum med dusch, toalett, handdukstork, handfat samt stort badrumsskåp. I bostaden finns klädkammare och på vinden finns rejält förråd som hör till bostadsrätten. Tvättstuga i samma hus samt grovtvättstuga i grannhuset.

Stabil förening som jobbar långsiktigt och följer genomarbetad underhållsplan. Föreningen jobbar hårt för att minska belåningsgraden och amorterar för tillfället ca 2,3 miljoner kr /år. I dagsläget diskuteras ingen avgiftsförändring.

Barnvänligt område med flera förskolor, skolor, parker och idrottsplatser inom nära avstånd. Folk som bor i området uppskattar även ofta närheten till stadsskogen, mataffär, USIF-Hallen (gym, tennis, paddel samt restaurang) SLU/Ulltuna, Ångströmslaboratoriet, BMC och Akademiska Sjukhuset. Bra bussförbindelser och cykelvägar till City.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Malma Backe
Malma Backe 3A
Accepterat pris: 1 695 000 kr
Boarea: 77,2 kvm
Avgift: 5 379 kr/mån
Driftkostnad: 430 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)
Såld: 1900-01-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Malma Backe
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!