Malma Backe 3G / Malma Backe / Uppsala

Naturnära 3:a med balkong - högst upp i huset med hiss från markplan!

Slutpris
1 780 000 kr
Boarea
77.2 kvm
Avgift
5 245 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 (3 trappor) (Hiss finns)
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Malma Backe såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Malma Backe

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Malma Backe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna tilltalande och rymliga 3:a med stor balkong, bekvämt belägen högst upp i huset med hiss från markplan.

Den tilltalande planlösningen fördelar sig på välkomnande och möblerbar hall med klädkammare samt trivsamt vardagsrum. Vidare finns ett trevligt och rymligt kök med matplats som har utgång till en möblerbar balkong med sol från morgon till eftermiddag, två rymliga sovrum samt helkaklat badrum med badkar. Lägenheten disponerar ett vindsförråd. Bostadsrättsföreningen har flera gemensamma utrymmen som t ex kvarterslokal, tvättstugor och cykelförråd. Det finns gratis parkeringsplatser (48 h) i bostadsområdet och möjlighet att hyra carport finns (sep. kö).
I Malma Backe bor Ni i ett mycket naturnära läge, granne med Rosendal och Stadsskogen. Det finns en nybyggd sporthall (USIF arena) med gym, tennis och paddelbanor i Rosendal. Bra busskommunikationer till City, närhet till skola, förskola och fina cykelvägar till bl a City, Akademiska sjukhuset, BMC, Ångströmlaboratoriet samt SLU.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Valsätra

En stadsdel som ligger i Uppsalas södra delar och består av villaområden och ett par bostadsrättsföreningar. Valsätra är ett lugnt och idylliskt område med promenadavstånd till grundskola, förskolor och idrottsanläggningar, både fotbollsplaner och ishall. I närheten ligger även Hågadalen, vandringsleden Gula stigen, hela Sunnerstaåsens friluftsområde samt bad- och båtplatser vid Lyssnarängen.

Service

Som boende i Valsätra har du nära till Gottsunda centrum där all tänkbar service finns såsom 3 mataffärer, klädbutiker, frisör, ett mattorg m bl a Feskarn, Sushirestaurang och Triller bageri. Vidare finner ni vårdcentral, BVC, Folktandvård, Systembolag, bibliotek, gym, simhall och öppen förskoleverksamhet. I närheten finns även Rosendal som har ett brett restaurangutbud, matbutik, gym, aktivitetspark och tennishall.

Skola och barnomsorg

I området finns ett par förskolor samt grundskolorna Malmaskolan (F-6) och Valsätraskolan (F-9) som har sin verksamhet på två adresser, Slädvägen 2-6 samt Linrepevägen 17.

Fritid och friluftsliv

I Valsätra finns både fotbollsplaner och ishall. I närheten ligger även vandringsleden Gula Stigen och naturreservaten Hågadalen och Stadsskogen som erbjuder vackra promenadstigar. Det är även nära till bl a Vårdsätraskogen och Gottsundagipen med skidspår vintertid, kolonilotter, fotbollsplaner och mountainbikesleder. På cykelavstånd finns två badplatser, Lyssnaängens badplats, med kiosk sommartid, och Sunnerstabadet. Det finns även ett hundbad, Lerstabadet, med omgärdande stängsel. I närheten finns även Sunnerstaåsens fritidsområde som erbjuder slalombacke med lift och tre nedfarter, kanot- och kajakuthyrning, vandringstigar, elljusspår med skidspår på vintern, ett rikt fågelliv, pulkabacke, café som är öppet vintertid, naturgym och lekplats. KFUM Alnäs Fritidsgård anordnar sommarläger för barn.

Kommunikationer

Flera stadsbussar går till och genom Valsätra, dagtid ungefär var 10:e minut och kvällstid var 20:e minut. Via Vårdsätravägen finns en snabbcykelbana in till stan som underhålls väl även under vinterhalvåret. Möjlighet till båtplatser finns vid Skarholmen där Uppsala Motorbåtssällskap, Uppsala Segelsällskap och Ekolns segelklubb håller till. Vid Fyrisåns utlopp finns ytterligare en båtklubb.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.