Milstensvägen 86

Milstensvägen 86

Slutpris

2 660 000 kr


Herrhagen— Uppsala

Milstensvägen 86


Slutpris
2 660 000 kr

Herrhagen— Uppsala

Mycket fin 4:a med uteplatser i två väderstreck i lugnt och barnvänligt område!

I lugnt och barnvänligt område i Herrhagen finner ni denna lägenhet om fyra rum och kök med två uteplatser i två väderstreck. Lägenheten ligger i ett modernt hus i ett nytt område byggt 2012 med trevlig radhuskänsla och fina innergårdar.

Lägenhetens planlösning erbjuder entré i möblerbar hall med förvaringsmöjligheter i garderob, stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp från fyra altandörrar och öppen planlösning mot det fina köket med stor matplats. Vidare erbjuds tre sovrum, alla med förvaringsmöjligheter i garderober och ett helkaklat badrum med badkar och förberett för tvättmaskin. Här har ni tillgång till två härliga uteplatser, en stor altan på husets baksida med förmiddagssol, med trätrall, en liten gräsplätt samt praktisk grind men också en plattlagd uteplats på husets framsida med kvällssol, plats för utemöbler och planteringar. Lägenheten är i genomgående mycket fint skick med ljusa ytskikt, ekparkettgolv, hög takhöjd samt höga fönster som allt bidrar till lägenhetens ljusa och härliga atmosfär. Husen har ett modernt och välfungerande värmesystem där bostaden värms upp genom fjärrvärme via ventilationssystemet. Detta gör att inga element behövs i lägenheten.

Här bor ni praktiskt i markplan med fina innergårdar och lekplatser direkt utanför bostaden. Vid lägenhetens entré finns ett tillhörande förråd och parkering runt hörnet.

I Herrhagen bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både service och natur. I området finns förskolor och grundskolor och ett stenkast bort finns Stenhagens centrum med mataffärer, butiker, apotek och vårdcentral mm. Från Herrhagen finns också fina cykelvägar och bra bussförbindelser till Uppsala centrum. I närheten finns inomhushallar, curlinghall och en fotbollsplan som spolas till is på vintern men även skog att njuta av med naturstigar för rekreation och friluftsliv.

Välkommen hem!


Boarea
83 kvm
Avgift
4 533 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.