Murargatan 7 / Sala backe / Uppsala

Renoveringsdröm med låg avgift!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
56.5 kvm
Avgift
2 546 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Murargatan såldes av oss 2019-12-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Murargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sala backe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges äntligen ett tillfälle att förvärva denna bostad med renoveringsbehov och mycket stor potential! Här får du en stor och insynsskyddad balkong i ett perfekt läge med kvällssol. Bostaden har en mycket LÅG månadsavgift om 2 546 kr där även bredband ingår! Mycket genomtänkt planlösning med väl tilltagna storlekar på alla rum.

Extremt välskött bostadsrättsekonomi med en mycket låg låneskuld per kvadratmeter om 846 kr/m². Föreningen har utfört alla stora renoveringar såsom stamrenovering, tak, fasad och fönsterrenoveringar. Parkeringsplatser går endast på 140 kr/mån. Bostadsrättsföreningen har dessutom lokaler som bidrar till föreningens starka ekonomiska ställning.

Salabacke är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Här bor ni med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och caféer som både stadskärnan och Gränby centrum har att erbjuda. I det direkta närområdet finns flera restauranger såsom familjära Ragusa, matbutiker och härliga parker. För pendlaren finns det mycket goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en kort cykeltur bort. Påfarten till E4:an ligger mycket nära tillhands.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.