Murargatan 12

Murargatan 12

Slutpris

2 495 000 kr


Salabacke— Uppsala

Murargatan 12


Slutpris
2 495 000 kr

Salabacke— Uppsala

Etagelägenhet högt upp i fritt läge!

Välkommen till Murargatan 12 - OBS sänkt utgångspris!

Här saluförs en fin etagelägenhet i högt och fritt läge i hjärtat av Salabacke! På Murargatan 12 bor ni med närhet till Gränby Köpstad, City samt olika grönområden för rekreation.

Planlösningen fördelar sig på två plan, varav det övre är ett vindsplan med charmigt snedtak. Innanför ytterdörren möts ni av en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och på våningsplanet finns också bostadens kök i klassisk stil med vita skåpluckor och svarta vitvaror. I vardagsrummet intill köket finns plats för matgrupp samt enklare soffa. Innanför allrummet rummet kommer ni, genom skjutdörren, in i ett av sovrummen som har utgång till balkong. På detta våningsplan finns ytterligare ett sovrum. Badrummet är även det placerat på entréplanet och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Från hallen når ni via trappan det övre planet som har ett stort allrum som med fördel kan användas som familjerum med större soffgrupp och TV. Till övre våningsplanet finns dessutom egen ingång - perfekt när tonåringen bjuder hem kompisar! Praktisk klädkammare finns på övre planet och vidare finns ytterligare förvaring i förråd.

Här bor ni i en välskött förening där värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud) och bredband ingår i månadsavgiften. I föreningen finns gemensamma utrymmen så som tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, bastu med relax, samlingslokal och gästrum.

Bostaden finner ni i ett lugnt läge med närhet till Gränbystaden, livsmedelsaffär, apotek, bageri, frisör och restauranger. Centrala Uppsala nås med enkelhet genom endast ca 10 minuters cykeltur via någon av de trevliga cykelbanorna som omger Uppsala. Med kort promenadavstånd finns busshållplats som tar dig till city på några minuter och för pendlaren finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Välkommen att höra av dig för mer information!


Boarea
90.8 kvm
Avgift
4 564 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Murargatan såldes av oss 2021-02-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Murargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.