Murargatan 14 E

Murargatan 14 E

Slutpris

2 120 000 kr


Sala backe— Uppsala

Murargatan 14 E


Slutpris
2 120 000 kr

Sala backe— Uppsala

Tvåa med balkong och bredband som ingår i månadsavgiften!

Här finns nu möjlighet att förvärva en renoverad tvåa i hjärtat av omtyckta Salabacke! Bostaden bjuder på både fint vitt klassiskt kök och ett badrum renoverat 2021 i modern industristil.

I hallen har det installerats en praktisk skjutdörrsgarderob med spegel där alla ytterkläder och skor ryms utan att skapa oreda. I köket, som ligger till vänster från hallen sett, har det inretts med vita skåpluckor i kombination med grått och rostfria vitvaror. Vardagsrummet rymmer favoritsoffan för långa filmkvällar i höst- och vintermörkret men det finns också utrymme för ett matsalsbord om ni önskar. I sovrummet kan ni placera en större dubbelsäng och annat önskat möblemang och under sommaren bildar balkongen härifrån ett extra rum med sitt fria läge mot innergården. Badrummet, som är renoverat med ny våtrumsmatta, har inretts med mattsvarta detaljer och har spotlights infällda i taket - här är det lätt att trivas!

Ekonomiskt stabil och välskött förening där det i månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) och snabbt bredband! Föreningens tre hus ramar in den mycket fina innergården med grill- och lekplats, stor gräsmatta, planteringar samt flera möbelgrupper. I byggnaden finns tvättstuga och torkrum.

Här bor ni med lugnt och attraktivt läge med närhet till Gränby Centrum, kommunikationer, förskolor, skolor, livsmedelsaffär, apotek, bageri, frisör och restauranger. Central Uppsala nås med enkelhet genom endast 10 minuters cykeltur via en av de trevliga cykelbanorna som omger Uppsala. Med kort promenadavstånd finns busshållplats som tar dig till city på några minuter. För pendlaren finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea
56.1 kvm
Avgift
3 260 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-12-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Murargatan såldes av oss 2021-12-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Murargatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.