Norbyvägen 137H

Norbyvägen 137H

Slutpris

7 050 000 kr


Norby— Uppsala

Norbyvägen 137H


Slutpris
7 050 000 kr

Norby— Uppsala

Renoverat gavelradhus på stor tomt i omtyckta Norby!

Nu saluförs ett fint totalrenoverat gavelradhus i populära Norby, på en stor tomt med kanonläge! Huset är tillbyggt med en hall och ett extra sovrum. Här bor ni i ett stadsnära läge med bra kommunikationer, skolor och förskolor samt naturen runt knuten. En perfekt kombination!

Entréplan bjuder in till en rymlig hall som leder vidare till det tillbyggda sovrummet som skulle passa bra som master bedroom eller kanske ett tonårsrum. Vidare in hittar ni det stora inbjudande köket i klassisk stil med vita skåpluckor, rostfria vitvaror, en påkostad stenskiva och vackra vitrinskåp. Vid köksön lagar man enkelt mat samtidigt som man konverserar med familj och vänner runt matbordet och under sommarhalvåret kan ni med fördel samlas ute på framsidans uteplats för att inta er måltid. Invid köket finns tvättstugan med tillhörande groventré som är en väldigt smidig lösning om ni har barn och/eller hund att kunna förvara extra ytterkläder och ha nära till tvättmaskiner. På samma plan finns också ytterligare ett stort sovrum samt ett renoverat badrum med badkar.

Tar ni trappen upp till det övre planet möts ni av ett stort allrum som praktiskt delats av med en mellanvägg för att få två separata ytor och funktioner. I den ena delen samlar ni familjen och ser en god film i den stora soffan och på den andra sidan kan ni på egen hand njuta av en värmande brasa. Två till sovrum finns att tillgå och det ena har ingång till det andra badrummet som är inrett med duschväggar. Även en klädkammare finns på detta plan.

Förutom den inre totalrenoveringen som utfördes 2015 med nytt kök, ny tvättstuga, nya badrum, ny el och nya vatten-/avloppsrör från plattan och uppåt i huset. Även taket är renoverat med ny yttertaksbeläggning, nya hängrännor och stuprör sattes upp, nya fönster installerade, det installerades bergvärme samt sattes in vattenburet golvvärmesystem.

På tomten finner ni en isolerad friggebod med el indraget om ca 10m². Ytterligare förvaringsmöjlighet finns på vinden där det ligger golv.

I fridfulla Norby har Svamptorget endast ett stenkast från huset. Vid torget finns bland annat mataffär, pizzeria, blomsterhandel samt bageri. En kort promenad bort har ni Hågadalen-Nåsten där ni finner upplysta elljusspår för den som vill promenera eller springa. Vintertid erbjuds även skidåkning. Alldeles utanför tomtgränsen har ni Murkelparkens gröna ytor med både fotbollsplan och lekplats. Hit kan barnen gå utan att korsa någon bilväg! Området bjuder även på förskola, skola och bra busskommunikation samt cykelvägar till City.

Välkommen att boka visning!


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
38 000 kr/år
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-01-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Norbyvägen såldes av oss 2022-01-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Norbyvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.