Norrtäljegatan 40 / Fålhagen / Uppsala

Optimal 2:a om 52 m² med balkong i soligt sydvästläge!

Slutpris
2 370 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
2 728 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norrtäljegatan såldes av oss 2020-09-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Norrtäljegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I vacker 50-talsfastighet ligger denna otroligt charmiga tvårumslägenhet med ett lugnt och rofyllt läge, men samtidigt ett fåtal kvarter från Vaksala torg och centrums heta puls. Trivsam balkong i soligt sydvästläge!

Lägenheten är mycket väldisponerad med en genomtänkt planlösning där kvadratmeterna nyttjas på absolut bästa sätt. Entré i hall som erbjuder gott om förvaring, generöst tilltaget vardagsrum med utgång till balkong, rogivande sovrum och ett charmigt kök med full maskinell utrustning. Vidare finns ett helkaklat badrum inrett med dusch, handdukstork, wc, handfat med kommod och spegelskåp samt möjlighet till tvättmaskin för den som vill förenkla i vardagen.

Lägenheten disponerar två förråd, varav ett matkällarförråd.

Läget är perfekt, utmärkt pendlarläge och citynära. Här bor du i närheten av resecentrum och inom några minuters gångväg från stadskärnan. I området finner du livsmedelsbutik, restauranger samt Kvarnengallerian, en liten familjär galleria vid Vaksala torg, med bland annat Ica-supermarket, apotek och systembolaget.

Optimalt hem för såväl paret som singeln som vill ha gott om utrymme. Trevlig och välskött förening med mysig gårdsmiljö, välrenoverad fastighet och låga månadsavgifter!

Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fålhagen

Det finns många anledningar till att Fålhagen är ett av Uppsalas mest populära bostadsområden! Här bor du centralt men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område.

Historik

"Fåålehage lyder til Sätuna" sägs det på en karta från 1635. Sätuna var då en gård öster om själva Uppsala. Från början var Fålhagen en beteshage för fålar (unghästar). Fålhagen präglas idag av blandad bebyggelse, allt från lägenheter till större villor.

Kommunikation

Närheten till Centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter till alla Uppsalas hörn men även utanför stadens gränser. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Fritid och friluftsliv

I Fålhagen finner du flertalet parker och lekplatser bland annat S:t Göransparken, Frodeparken och Vallbydungen. I närområdet finns även ett antal gym och vid Österängens IP finns fotbollsplan och löparbana. Vid Fålhagen IP övar många på löpsteget samt åker skidor och skridskor vintertid.

Service och barnomsorg

Det centrala läget ger dig närhet till Centralstationen med matbutik, hotell, restauranger samt Vaksala torg med Uppsala Konsert & Kongress. I Kvarnengallerian finns apotek, systembolag, livsmedelsbutik, frisör och restauranger m.m. På cykel- och gångavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym. I city ligger de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket välbesökta studentnationerna. I Fålhagen finns flertalet förskolor och skolor, bl.a. Petterslunds förskola, Frodeparkens förskola, Almtunaskolan (Åk. F-6), Vaksalaskolan (Åk. F-9) och Celsiusskolan (gymnasium).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.