Norrtäljegatan 40

Norrtäljegatan 40

Slutpris

2 370 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Norrtäljegatan 40


Slutpris
2 370 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Optimal 2:a om 52 m² med balkong i soligt sydvästläge!

I vacker 50-talsfastighet ligger denna otroligt charmiga tvårumslägenhet med ett lugnt och rofyllt läge, men samtidigt ett fåtal kvarter från Vaksala torg och centrums heta puls. Trivsam balkong i soligt sydvästläge!

Lägenheten är mycket väldisponerad med en genomtänkt planlösning där kvadratmeterna nyttjas på absolut bästa sätt. Entré i hall som erbjuder gott om förvaring, generöst tilltaget vardagsrum med utgång till balkong, rogivande sovrum och ett charmigt kök med full maskinell utrustning. Vidare finns ett helkaklat badrum inrett med dusch, handdukstork, wc, handfat med kommod och spegelskåp samt möjlighet till tvättmaskin för den som vill förenkla i vardagen.

Lägenheten disponerar två förråd, varav ett matkällarförråd.

Läget är perfekt, utmärkt pendlarläge och citynära. Här bor du i närheten av resecentrum och inom några minuters gångväg från stadskärnan. I området finner du livsmedelsbutik, restauranger samt Kvarnengallerian, en liten familjär galleria vid Vaksala torg, med bland annat Ica-supermarket, apotek och systembolaget.

Optimalt hem för såväl paret som singeln som vill ha gott om utrymme. Trevlig och välskött förening med mysig gårdsmiljö, välrenoverad fastighet och låga månadsavgifter!

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
52 kvm
Avgift
2 728 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-30

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Norrtäljegatan såldes av oss 2020-09-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Norrtäljegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.