Orphei Drängars Plats 9 / Uppsala

Eftertraktad 1700-talscharm

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
2 316 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Orphei Drängars Plats såldes av oss 2019-03-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Orphei Drängars Plats

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Orphei Drängars Plats är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt belägen gaveltvåa med 1700-talscharm och med mycket stor potential. Här återfinner ni en oas med bykänsla som har en idyllisk och lummig innergård. Bostaden har uppenbar charm och har blivit omsorgsfullt omhändertagen genom åren. Från bostaden har du till och med viss utsikt över Fyrisån. Bostaden har en mycket låg avgift (33 kr/m²) där vatten, värme och TV via Comhem (basutbud) ingår. Det finns även en parkeringsplats på gården som man kan få hyra av föreningen för 500 kr.

Bostadsrättsföreningen S:t Olof är en mycket familjär förening med god ekonomi som även hyr ut lokaler åt bland annat Ofvandahls Café. Det är en mycket gemytlig atmosfär i denna bostadsrättsförening med flera byggnader från så tidigt som 1700-talet. Under sommarhalvåret används utemöbler i den inhägnade innergården som står i full blom. Bostadsrättsföreningen har 15 bostadsrätter, 7 hyresrätter samt 5 lokaler i dagsläget. Ekonomiskt har föreningen låg belåning om ca 3 900 000 kr i lån samt en lågt förhandlad räntesats. Bostadsrättsföreningen är äkta enligt årsredovisningen.

Området Fjärdingen är ett av Uppsalas mest anrika bostadsområden mycket vacker arkitektur och trevliga kullerstensgator. Från Bostaden har du direkt närhet till staden med service såsom ICA Luthagen, ICA S:t Per alldeles i närheten och kommunikation. I området finns dessutom flertalet välrenommerade restauranger, chark hos Feskarn och caféer. Det är även ett mycket gott pendlarläge med endast 10-12 minuter gång till Centralstationen och 6-8 minuter med cykel.

Försäljningens genomförande:
- Förhandsvisning kommer att ske den 17 mars med obligatorisk anmälan, anmäl dig tidigt för att inte gå miste om denna affär.
- Ordinarie visning är inplanerad den 24 mars. Föranmäl dig tidigt för att inte gå miste om något.

Välkomna med era intresseanmälningar!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.