Orphei Drängars Plats 9

Orphei Drängars Plats 9

Slutpris

3 300 000 kr


Uppsala

Orphei Drängars Plats 9


Slutpris
3 300 000 kr

Uppsala

Eftertraktad 1700-talscharm

Centralt belägen gaveltvåa med 1700-talscharm och med mycket stor potential. Här återfinner ni en oas med bykänsla som har en idyllisk och lummig innergård. Bostaden har uppenbar charm och har blivit omsorgsfullt omhändertagen genom åren. Från bostaden har du till och med viss utsikt över Fyrisån. Bostaden har en mycket låg avgift (33 kr/m²) där vatten, värme och TV via Comhem (basutbud) ingår. Det finns även en parkeringsplats på gården som man kan få hyra av föreningen för 500 kr.

Bostadsrättsföreningen S:t Olof är en mycket familjär förening med god ekonomi som även hyr ut lokaler åt bland annat Ofvandahls Café. Det är en mycket gemytlig atmosfär i denna bostadsrättsförening med flera byggnader från så tidigt som 1700-talet. Under sommarhalvåret används utemöbler i den inhägnade innergården som står i full blom. Bostadsrättsföreningen har 15 bostadsrätter, 7 hyresrätter samt 5 lokaler i dagsläget. Ekonomiskt har föreningen låg belåning om ca 3 900 000 kr i lån samt en lågt förhandlad räntesats. Bostadsrättsföreningen är äkta enligt årsredovisningen.

Området Fjärdingen är ett av Uppsalas mest anrika bostadsområden mycket vacker arkitektur och trevliga kullerstensgator. Från Bostaden har du direkt närhet till staden med service såsom ICA Luthagen, ICA S:t Per alldeles i närheten och kommunikation. I området finns dessutom flertalet välrenommerade restauranger, chark hos Feskarn och caféer. Det är även ett mycket gott pendlarläge med endast 10-12 minuter gång till Centralstationen och 6-8 minuter med cykel.

Försäljningens genomförande:
- Förhandsvisning kommer att ske den 17 mars med obligatorisk anmälan, anmäl dig tidigt för att inte gå miste om denna affär.
- Ordinarie visning är inplanerad den 24 mars. Föranmäl dig tidigt för att inte gå miste om något.

Välkomna med era intresseanmälningar!


Boarea
71 kvm
Avgift
2 316 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.