Oslogatan 7

Oslogatan 7

Slutpris

1 650 000 kr


Ekeby— Uppsala

Oslogatan 7


Slutpris
1 650 000 kr

Ekeby— Uppsala

2:a i markplan med uteplats!

***BOSTADEN SÄLJS TILL FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN!*** KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING!

Nu finns tillfälle att förvärva en 2:a i markplan i lugna Ekeby! Lägenheten är i visst renoveringsbehov, men för er som vill finns också fina möjligheter att kunna sätta sin egen prägel och göra de inredningsval ni önskar. Ett bidrag till renoveringskassan kan vara att nyttja den inre reparationsfonden om ca 6 000 kr.

Bostaden är genomgående ljus och har ett fritt läge utan direkt insyn. Köket har vita luckor och matplats för ca 4-6 personer, vardagsrummet känns rymligt och här finns utgången till uteplatsen - perfekt på sommaren då bostaden upplevs större tack vare detta! Den egna uteplatsen i bästa sydvästläge angränsar mot en gräsyta och ger lite känsla av att ha en egen tomt. Det tapetserade sovrummet är generöst tilltaget och här finns plats för både dubbelsäng och skrivbordshörna. Badrummet är halvkaklat samt utrustat med tvättmaskin för att förenkla i vardagen. Bostaden förfogar också över ett förråd.

Här bor ni i en idyllisk närmiljö. Detta är ett ställe att trivas på med direkt närhet till Coop, bra bussförbindelser, fotbollsplaner runt hörnet, Friskis & Svettis samt möjlighet till friluftsliv i omtyckta Hågadalen. Centrum finns inom promenadavstånd och med cykel tar det endast ca 10 min!

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
61 kvm
Avgift
3 750 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-19

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Oslogatan såldes av oss 2020-05-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Oslogatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, assisterande mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.