Österängsgatan 14 C

Österängsgatan 14 C

Slutpris

2 950 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Österängsgatan 14 C


Slutpris
2 950 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Modernt renoverad 3:a med låg avgift och balkong i fritt soligt läge!

Nu finns möjlighet att bli ägare till denna urtjusigt renoverade 3:a utan insyn och med insynsskyddad balkong i bästa sydvästliga solläge i en mycket stabil förening med låg belåningsgrad (1 251 kr/kvm) och låga avgifter!

När ni öppnar ytterdörren möts ni av en ljus hall med ett fantastiskt fint klinkergolv som genast ger bostaden en ombonad känsla. Golvet fortsätter vidare in i köket som känns tidlöst med sina vita skåpluckor och vita vitvaror. Här finns allt ni kräver av ett modernt boende så som ugn och mikro i högskåp, integrerad kyl/frys och diskmaskin. I köket finns också en smart platsbyggd köksbänk i samma stil som det övriga köket. Från matplatsen i köket tar ni er till vardagsrummet som med fördel möbleras med en matsalsmöbel för långa middagar med vänner men också med favoritsoffan då en bra serie lockar. Bostaden inrymmer två sovrum i olika storlek där master bedroom har utgång till balkongen och även gott om förvaring i rymlig garderob med skjutdörrar. Tillbaka i hallen hittar ni badrummet som är helkaklat med duschväggar i glas samt med egen tvättmaskin som underlättar i vardagen - slipp boka tvättid igen! I hallen finner ni även en rymlig klädkammare. Bostadsinnehavaren disponerar två förråd belägna på entréplan.

En av många anledningar till att så många vill bo i Fålhagen är charmen att bo centralt med ändå i ett lugnt och fridfullt område! Det centrala läget ger er närhet till Vaksala torg, S:t Göransparken, Kvarnengallerian med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger. Uppsala Konsert och Kongress har ni inom bekvämt promenadavstånd. Här har ni inte bara närhet till shopping och service, det stadsnära läget ger er 5 minuters cykelavstånd till Resecentrum, vilket gör denna bostad alldeles utmärkt även för pendlaren. För er som pendlar med bil tar ni er enkelt till E4:ans båda påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkomna!


Boarea
67 kvm
Avgift
3 018 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Österängsgatan såldes av oss 2021-05-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Österängsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.