Övre Slottsgatan 10 / Övre Slotts / Uppsala

Stor paradvåning med ett av Uppsalas bästa lägen!

Slutpris
8 500 000 kr
Boarea
172 kvm
Avgift
6 815 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Övre Slottsgatan såldes av oss 2019-05-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Övre Slottsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Övre Slotts är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fantastiska våning om 172 kvadratmeter på Övre Slottsgatan 10.
Vänligen kontakta fastighetsmäklare AnnaSara Sundqvist Wolf på mobil 070-3904590 för att boka din tid för visning.

Bostaden är högt belägen i fastighet med hiss och har en underbar utsikt över takåsar, Carolina Rediviva och Uppsala Slott. Samtliga fönster är vända mot lugna Åsgränd eller mot innegården och alla fönster ärstora vilket ger ett härligt ljusinsläpp. De flesta fönster har dessutom en vacker utsikt.

Den stora bostadsytan medför att i princip alla rum och utrymmen är extra rymliga vilket förstärks ytterligare av den generösa takhöjden på 2,80.

Hallens rymliga yttre och inre del ger ett välkomnande intryck. Köket är stort, luftigt med en trivsam utformning. Matsal och salong ligger i fil och kan åtskiljas av de breda skjutdörrarna. Matsalen har en imponerande storlek med möjlighet till bjudningar med många gäster. Rummet har en vacker öppen spis och utgång till balkong mot innegården med kvällssolsläge. Salongen har ett fint fönsterparti med öppen fantastiskt vy mot Carolina Rediviva och Slottet. Sovrummen är vända mot lugna Åsgränd och har fin utsikt.

Läget hör till ett av Uppsalas mest attraktiva, centralt beläget mellan Slottet och Domkyrkan, mellan Botaniska trädgården och City, mellan Universitetsaulan och Engelska parken. I vilken riktning du än går från bostaden möts du av den vackra omgivningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration