Petterslundsgatan 21B

Petterslundsgatan 21B

Slutpris

2 650 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Petterslundsgatan 21B


Slutpris
2 650 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Kvadratsmart och stilren 3:a i högt och ljust läge!

Söker du en centralt belägen, modern och välplanerad lägenhet med möjlighet till hemmakontor eller barnkammare? Då finns här något för dig! I populära Fålhagen finner du denna trivsamma trerumslägenhet i etablerad bostadsrättsförening där det mesta ingår i avgiften!

Lägenheten hittar du på tredje våningen med fönster i två väderstreck som ger ett rikligt ljusinsläpp. Bostadens 67 kvm bjuder bland annat på ett modernt kök med utrymme för stor matplats tack vare en öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet samt två sovrum varav ett med utgång till balkong i lugnt läge mot innergården. Vidare finns en hall med förvaring i anslutande klädkammare samt ett kaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bostadsrättshavaren disponerar även två externa förråd i entréplan.

Som medlem i Brf Dan får du, förutom tillgång till en stor och fin innergård med uteplats, grill och lekplats, även möjlighet att nyttja föreningens tvättstugor, torkrum, bastu med relax, enklare gym, övernattningslägenhet och hobbyrum.

I Fålhagen har du närhet till det mesta! På kort promenadavstånd nås Kvarnengallerian med matbutik, postombud, apotek samt ett flertal caféer och restauranger. Närheten till centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter och närmsta busshållplats ligger bara ett stenkast bort. På cykel- och gångavstånd nås även Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal butiker, caféer, restauranger och gym. För dig med barn finns närhet till flertalet förskolor samt Almtunaskolan (F-6) och Vaksalaskolan (F-9).

Välkommen hem!


Boarea
67 kvm
Avgift
3 145 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Petterslundsgatan såldes av oss 2022-05-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Petterslundsgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.