Portalgatan 105

Portalgatan 105

Slutpris

3 560 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Portalgatan 105


Slutpris
3 560 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Välplanerad och högt belägen 4:a med dubbla balkonger

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 4:a i populära och expanderande Kapellgärdet! Här ges möjlighet att förvärva en bostad i toppskick med två balkonger och med ett utmärkt pendlarläge!

Bostaden, som återfinns på femte våningen med hiss från garage, erbjuder härliga sällskapsytor i form av ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning moti kök. Från köket nås en av bostadens två inglasade balkonger, denna med öppen utsikt och härlig morgonsol. Vidare finns tre sovrum varav ett med utgång till balkong som vetter mot föreningens lugna innergård. I bostadens större badrum ryms både badkar, tvättmaskin och torktumlare (befintliga maskiner ingår ej) och i det andra våtutrymmet finns dusch med glasväggar. Utöver en mycket trevlig lägenhet ges bostadsrättsinnehavaren tillgång till ett flertal gemensamhetsutrymmen via bostadsrättsföreningen, däribland en grön och trevlig innergård men även tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd samt garage.

På Portalgatan bor ni centralt med promenad- och cykelavstånd till Resecentrum som erbjuder goda pendlingsmöjligheter. Även Uppsalas stadskärna med all dess butiker, caféer, restauranger och gym nås genom en kort promenad. Med bussar från Vattholmavägen tar ni er smidigt till Stora Torget, Gränby Centrum och IKEA. I närområdet ligger en MyWay-butik samt Portalparken där ni kan njuta av en god bok i solen.

Välkommen hem!


Boarea
110 kvm
Avgift
4 914 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-06-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Portalgatan såldes av oss 2020-06-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Portalgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Sandra Johansson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.