Portalgatan 15 / Kapellgärdet / Uppsala

Unik 2:a högst upp med braskamin och terrass!

Slutpris
2 495 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
3 178 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-06-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Portalgatan såldes av oss 2020-06-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Portalgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kapellgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmer du om en stor härlig terrass med eftermiddags- och kvällssol? Den drömmen kan nu bli verklighet då ett unikt tillfälle ges att förvärva denna lägenhet på Portalgatan 15!

Bostaden ligger högst upp i huset, våning 6/6, utan granne i samma trapphus. Bostaden är belägen på gavel med ett fritt läge. Från den stora terrassen har ni en vacker utsikt över Uppsalas stadssiluett. Planlösningen disponeras på ett sätt som gör det lätt att ha sociala sammankomster då både kök, allrum och terrass ligger i anslutning till varandra. Varför inte bjuda in till en härliga grillkvällar med vänner och familj och njuta av solnedgången tillsammans? Njut av en sprakande brasa som sprider mysfaktor till hemmet under kalla vinterdagar. Vidare finns sovrum med klädförvaring, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare - för enkelhet i vardagen. Invid hallen finns en klädkammare som kan nyttjas för mindre arbetsplats. Ytterligare förvaring finns i ett källarförråd som bostaden förfogar över.

Kapellgärdet är ett populärt område som växt fram under de senaste 10-20 åren. Många som bor i området uppskattar det centrala läget med gång- och cykelavstånd till stadskärnan samt Resecentrum. Det centrala läget ger dig närhet till Vaksala torg och Kvarnengallerian med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger.

Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kapellgärdet

Kapellgärdet är ett omtyckt område som vuxit fram under de senaste 10-20 åren. Många som bor i området uppskattar det centrala läget med gång-/och cykelavstånd till stadskärnan samt Resecentrum.

Kommunikation

Här bor ni med närhet till goda bussförbindelser, busshållplats finns inom ett par minuters promenad utmed Vattholmavägen och har man tillgång till bil så kommer man snabbt ut på E4.an vilket ger goda pendlingsmöjligheter. Det är även gång-/och cykelavstånd till Uppsalas stadskärna med all service som Centrum har att erbjuda.

Fritid och friluftsliv

Lummiga Kapellgärdsparken och nyanlagda Portalparken med lekplats finns i närområdet. I Röbo och Gamla Uppsala finns flera populära löpspår, utomhusgym och promenadstråk kring t ex Kungshögarna i historisk miljö. Många åker långväga för att spela på de två frisbeegolfbanorna som ligger i Röbo.

Service

För den sportintresserade erbjuds träningsmöjligheter på flera närliggande gym, den större bad-/och idrottsanläggningen Fyrishov ligger på ca 15 min. promenadväg från bostadsområdet. Många som bor i området använder t ex närlivsbutiken för mindre inköp och för ett större utbud ligger Kvarnengallerian i närheten där bl a matbutik, apotek, café, restauranger, Systembolaget, postombud, frisör och tobakshandel går att finna. UKK och Vaksala torg med torghandel finns intill Kvarnengallerian.

Skola och barnomsorg

Flera förskolor finns i området och de har både privat samt kommunal regi. Närmsta grundskolor är Kvarngärdesskolan (F-9), Uppsala Montessoriskola (F-3) och Uppsala Musikklasser (3-9) samt Sverkerskolan (F-8).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.