Portalgatan 4 H

Portalgatan 4 H

Slutpris

3 250 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Portalgatan 4 H


Slutpris
3 250 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Två inglasade balkonger!

Rymlig trea med härligt ljusinflöde och två inglasade balkonger i olika väderstreck. Här har vi ett högt och insynsskyddat läge på fjärde våningen. Lägenheten håller en hög och modern standard med smakfulla materialval och genomgående parkettgolv. Den generösa boarean om 85 kvm fördelas över en hall med klinkergolv och garderober, två sovrum, ett ljust och luftigt vardagsrum, ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt ett välutrustat kök med ordentlig matplats. Den ena balkongen har utgång från vardagsrummet och vetter mot innergården i söderläge. Den andra balkongen nås från köket och har sol under eftermiddagen och fram till solnedgången.

Hissen går ända ned till varmgaraget under huset. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV, bredband och telefoni via Telia Triple-Play samt bostadsrättstilläggsförsäkring. Föreningen har en grön och skyddad innergård med gräsmatta, bänkar och bord samt en fin lekplats för de små. Lägenhetsinnehavaren disponerar ett rymligt källarförråd.

Kapellgärdet är ett lugnt område nära citykärnan och Resecentrum. Det är fem minuters cykelväg till Kvarnengallerian som erbjuder en mycket välsorterad matbutik, apotek, postombud, systembolag, restauranger och mycket annat.
Besök gärna föreningens hemsida: www.kapellgardet.se

Varmt välkommen på visning!


Boarea
85 kvm
Avgift
4 827 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-06-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.